ProСпорт

Легендарний матч «Десни»: чернігівці в елітному дивізіоні (Відео)

Свій без перебільшення історичний матч чернігівська «Десна» зіграла у Києві проти столичного клубу «Оболонь-Бровар».

Матч завершився з рахунком 2-2, і ця нічия забезпечила «деснянцям» вихід до Прем’єр-ліги. Основна мета, яку ставили чернігівці в цій грі, – не програти. І місію виконали.

— Усіх друзів «Десни» вітаю. Важкий матч. Хлопці достойно пройшли цей шлях. Дуже допомогли і вболівальники. Всіх вітаю з історичним виходом «Десни» в прем’єр-лігу, —  Олександр Рябоконь, головний тренер ФК «Десна».

З історичним виходом в елітний дивізіон українського футболу нашу команду привітав і головний наставник «пивоварів», який, виявляється, теж колись грав за чернігівську «Десну».

— Гадаю, що гра порадувала глядачів. Хороша гра. «Десну» вітаю. Хороша команда. Колись і сам був у цій команді, тому вона мені не чужа, — Олег Мазуренко, головний тренер ФК «Оболонь-Бровар».

Отже, свій останній у Першій лізі матч чернігівська «Десна» зіграє 2 червня проти маріупольського «Іллічівця». А потім деснянці готуються до поєдинків із клубами української прем’єр-ліги. Сезон УПЛ розпочинається наприкінці липня. Тому вболіваємо за наших!

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button