Спорт (Відео)

АНАТОМІЯ СПОРТУ: станова тяга у стилі «сумо», денні перекуси і безкоштовні абонементи для чоловіків (Відео)

У недільній «АНАТОМІЇ СПОРТУ» Андрій Кисіль демонструє вправи для чоловіків на прокачку м’язів ніг, біцепсу, м’язів гомілок.

Тренер робитиме станову тягу у стилі «сумо», згинання рук з EZ грифом,  підйом на носки в тренажері для жиму ногами, згинання руки з гантеллю стоячи.

І починаючи з сьогоднішньої програми, щосуботи ведуча Яна Титенок і бодібілдер Андрій Кисіль роздаватимуть хлопцям безкоштовні абонементи з нагоди дня народження фітнес-центру «KISEL GYM».

Є дві умови отримання абонементу: 1) поширювати у своїх соцмережах (Вконтактє, Фейсбук, Твітер, Однокласники) новини інтернет-порталу cheline.com.ua. Чим більше наших новин на ваших сторінках, тим більше у вас шансів отримати безкоштовний місячний абонемент. 2) дати правильну відповідь на питання від іменинника: отже, скільки у фітнес-клубі «KISEL GYM» є лавок для жиму? (Андрій Кисіль дозволяє зайти до спортзали і порахувати)

Відповідь на питання протягом усього тижня і аж до наступної неділі ( 4 вересня  до 11 ранку) мають право залишати хлопці на сайті cheline.com.uа під програмою «АНАТОМІЯ СПОРТУ» за 28 серпня.

Переможця ми визначимо 4 вересня.

Для дівчат розіграш абонементу розпочався у суботу, 27 серпня.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. В фітнес центрі KISEL GYM 5 лавок для жиму

Back to top button