Спорт (Відео)

Чернігів стає центром розвитку одного з найпопулярніших видів єдиноборств (Відео)

Кікбоксери з різних куточків нашої області та Київщини з’їхалися до Чернігова для того щоб наприкінці минулого тижня взяти участь в щорічному традиційному турнірі з кікбоксингу ISKA «Зимова рукавичка».

«Збираємо всі команди які представляють кікбоксинг ISKA  на Чернігівщині. Також в цьому році до нас ще приїхали дві команди з Києва. Всього учасників змагань у нас в цьому році це 220 чоловік»,-  Андрій Кужельний, співорганізатор змагань, керівник представництва Федерації кікбоксингу України «ISKA» в Чернігівській області .

«Дуже важливо, тому що це популяризація фізичної культури та спорту, здоровий спосіб життя. Це розвиток для молоді, найголовніші пріоритети нашої країни»,-  Андрій Шемець, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

Турнір проходив вп’яте за організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» на Чернігівщині.  Учасники змагань з інших регіонів відмітили їх рівень.

«Рівень змагань дуже хороший. Хороші призи, кубки. Ми всім задоволені і будемо раді якщо в подальшому нас також будуть запрошувати»,-  Володимир Сотин, тренер з кікбоксингу команди «Реформа» (м. Ірпінь).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові пройшов Чемпіонат з кіокушинкай карате (Фото)

«Для мене як для тренера важливо подивитись на результати. Подивитись як спортсмени себе в бою будуть вести. Як проходить підготовка, чи все ми правильно робимо»,- Тимур Чочія, тренер з кікбоксингу спортивного клубу «Файт Клаб» (м. Київ).

Проходив захід, що важливо для популяризації спорту серед молоді, на території чернігівського колегіуму ім. Шевченка

«Дуже багато випускників нашого університету. Це і серед тренерів, і серед самих учасників. Я потенційно вважаю, що дуже багато і абітурієнтів. Наш факультет фізичного виховання досить потужний і відомий в нашому регіону та в Україні загалом, і подібні заходи дають поштовх для розвитку нашого університету і фізичної культури та спорту зокрема»,- Олег Шеремет, ректор НУ «Чернігівський колегіум» ім. Т. Г. Шевченка.

Юні спортсмені ділилися враженнями від турніру і кікбоксингу загалом.

«Враження в мене дуже хороші. Багато людей. Бився сьогодні»,- Давид, займається кікбоксингом ISKA.

«Сподобався дуже сильно. Тут і розтяжка і битись можна»,-  Сніжана, займається кікбоксингом ISKA.

«Для мене він якось став особливим. І тренер хороший і клуб. Мені сподобалось»,- Роман , займається кікбоксингом ISKA.

Учасниками змагань були діти з шести років та дорослі 18 +.  Всі спортсмени турніру були нагороджені солодкими подарунками. Всі команди — кубками, а призери – медалями.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Ще статті по темі

Back to top button