Спорт (Відео)

Енергія півночі: Сновська громада взяла участь у депутатській Спартакіаді (Відео)

Представники Сновської громади стали кістяком команди Корюківського району, яка взяла участь у десятій обласній Спартакіаді, показавши, що розвиток спорту в регіоні стоїть на високому рівні.

«Це наші депутати, це старости, які приїхали. Це не перший рік вони беруть участь. Вважаю, що ми повинні зайняти якесь місце, тому що є бажання величезне і є потяг до перемоги», — Олександр Медведьов, голова Сновської громади.

Дві дисципліни – футбол і настільний теніс, представлені на Спартакіаді, на Сновщині, за словами представників громади, мають неабиякі результати.

«У нашому районі сильні, наприклад, теніс і футбол. І боротьба, кікбоксинг», — Анатолій Сірий, представник команди Сновської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбулася спартакіада «Сильні духом»

Цього року від Сновської громади була молода команда, адже до влади прийшло багато свіжих і спортивних.

«Цього року оновився склад нашої команди. Після виборів, які відбулися минулого року, в нас з’явилось багато молодих і перспективних гравців, які стали депутатами як районної ради, так і Сновської міської ради», — Павло Мірошниченко, представник команди Сновської громади.

Спартакіада об’єднує людей, які поважають активне дозвілля, здоровий спосіб життя. Як кажуть, «у здоровому тілі – здоровий дух». І тільки сильні духом можуть змінювати життя в регіоні, життя в країні на краще.

«Це насамперед згуртовує. Згуртовує як саму область, так і наш район, і Сновськ. Наприклад, я – староста, хтось – депутат міської ради, району. І це така нагода поспілкуватися. Головне – щоб було без травм. Переможе найсильніший, але олімпійська система, яка… ми вже тут переможці всі», — Олександр Артюшенко, представник команди Сновської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські депутати розповіли, як вони хворіли на COVID-19 (Відео)

«Для мене дуже цікаво брати участь у змаганнях будь-якого рівня. Тим більше, що це обласний захід, також багато знайомих облич. Присутній спортивний інтерес, жага перемоги, бажання виграти, отримати задоволення від гри, отримати задоволення від спілкування», — Володимир Карпенко, представник команди Сновської громади.

«Популяризація, звісно ж, здорового способу життя, різних видів спорту. Насамперед серед депутатів, які є представниками від народу. Ну і далі щоб вони це у своїх громадах розвивали», — Володимир Полубень, представник Корюківської громади.

«Подібні Спартакіади надзвичайно важливі, тому що, окрім депутатської роботи, людина ще повинна розвиватися всебічно. Це згуртовує, об’єднує. Це такий шанс видихнути і насититися енергетикою командності, командного духу», — Павло Солодовник, представник команди Сновської громади.

Сновщина вкотре продемонструвала командність і готовність достойно представляти свій регіон на будь-якому рівні, зокрема на спортивній ниві.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button