Спорт (Відео)

Фітнес і розвага: незвичний спосіб підготувати фігуру до літа (Відео)

Kangoo Jumps – це новий вид фітнесу. Він набуває неабиякої популярності, зокрема і в Чернігові. Здебільшого Kangoo Jumps приваблює жінок і дівчат, адже допомагає схуднути.

«Я займаюсь Kangoo Jumps понад 4 роки, це круто, драйвово, енергійно. Відвідуючи двічі-тричі на тиждень, набирати вагу точно не будете»,- Юлія, займається Kangoo Jumps.

«Під час стрибків задіюються майже всі групи м´язів, тому що працює все тіло під час стрибка. Навіть ті м´язи, які в звичайному фітнесі не працюють»,- Тетяна Жлобо, міжнародний ліцензований інструктор Kangoo Jumps, засновниця Kangoo Club Chernigiv.

Однією з відмінних рис Kangoo Jumps є спеціальні черевики, які під час стрибка захищають суглоби та спину на 80%. Вони були розроблені для реабілітації травмованих спортсменів. Взуття за будовою схоже на ролики або лижні черевики. Однак воно обладнане спеціальною системою.

«Називається ІРS. Є дуги, пружини і прикріплюється ця система до черевика. Завдяки пружині відбуваються всі рухи, що нас убезпечують від негативних ударів від підлоги, від землі під час стрибка»,- Тетяна Жлобо, міжнародний ліцензований інструктор Kangoo Jumps, засновниця Kangoo Club Chernigiv.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На чернігівському Валу відновили ремонтні роботи (Фото)

Завдяки емоційному наповненню цей вид фітнесу здатен зберегти не тільки фізичне здоров´я, а й психологічне.

«Самі заняття розвивають багато рухових якостей, таких як витривалість, сила, також вивчаються танцювальні різні зв´язки та розвивається координація»,- Тетяна Жлобо, міжнародний ліцензований інструктор Kangoo Jumps, засновниця Kangoo Club Chernigiv.

Займатися Kangoo Jumps можна з 6 років і до 90. Для дітей є спеціально розроблені черевики. Існує й програма для малечі, в межах якої заняття проходять в ігровій формі. Окрім неї, є ще три програми. Зокрема, базова, що спрямована на розвиток сили та витривалості.

«Також є танцювальна програма, там вивчають різні зв´язки танцювальні, це має вигляд такого собі виду мистецтва. Є програма занять на свіжому повітрі, це також силові різноманітні вправи… і є заняття з елементами бойових мистецтв. Бокс і кікбоксинг»,- Тетяна Жлобо, міжнародний ліцензований інструктор Kangoo Jumps, засновниця Kangoo Club Chernigiv.

Аби розпочати займатися Kangoo Jumps, не потрібна якась спеціальна підготовка. Для новачків існує власна інтенсивність і вправи. Навантаження для таких людей має бути мінімальним.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button