Спорт (Відео)

На Чернігівщині реалізовують великий спортивний інфраструктурний проєкт (Відео)

Місце для спорту й активного дозвілля. Місцевий стадіон дитячо-юнацької спортивної школи користується неабиякою популярністю серед жителів Носівки та прилеглих сіл однойменної громади.

«Єдина така школа, де залучені і дорослі, і малі. Велика кількість там – це наші діти, діти нашої громади. Приблизно 600 дітей у цьому закладі», — Наталія Тонконог, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Носівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові реконструюють дві вулиці

Тому ідея удосконалювати заклад з’явилася від початку створення громади. Багато років для реконструкції закладу подавали проєкти на отримання коштів ДФРР, і от цього року Носівці посміхнулася удача.

«Ми сподіваємося, що побудуємо цей наш стадіон із новими сучасними біговими доріжками, і тут жителі з усієї громади братимуть участь у спортивних змаганнях. Організовуватимуть заходи не лише дитячо-юнацької спортивної школи, а й загальноосвітньої», — Микола Тертишник, директор Носівської спортивної школи.

Проєкт реконструкції буде комплексним. Частина буде залучених коштів, частина – місцевих.

«Тобто в нас три проекти, що доповнюватимуть один одного. Перший – це бігові доріжки, це кошти ДФРР зі співфінансуванням міської ради. Другий проєкт – це огорожа. І третій проєкт – це капітальний ремонт глядацьких трибун», — Наталія Тонконог, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Носівської міської ради.

Загалом же замовником проєкту виступає управління капітального будівництва Чернігівської ОДА. Орієнтовне закінчення робіт планується до кінця цього року.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button