Спорт (Відео)

Унікальне футбольне видання: ФК «Чернігів» видав власний журнал (Відео)

Футбольний клуб «Чернігів» презентував своє офіційне видання. Це журнал, що містить інформацію про найцікавіші моменти діяльності клубу.

Дмитро Лущай – пресаташе «тигрів» і головний редактор журналу – зізнається, що про заплановане видання знав лише він і його рідні. Всю роботу над створенням першого випуску чоловік узяв на себе.

«У мене було бачення і розуміння того, як можна це зробити. Жодного друкарського досвіду не було, як я бачив, як розумів, так я і почав шукати її та викладати її», — пресаташе ФК «Чернігів» Дмитро Лущай.

Створення першого макета зайняло чимало часу, чоловік працював навіть під ліхтариком, коли вимикали світло. Та кропітка праця виправдала себе – журнал сподобався команді, його вирішили надрукувати.

«Я хотів продемонструвати вже готовий журнал керівництву і таким чином погодити, чи має він право на життя. Виявилося, що має. І ніколи в історії нашого клубу такого журналу не було, мені здається, що футбольним читачам і фахівцям такий журнал має бути цікавим», — пресаташе ФК «Чернігів» Дмитро Лущай.

Наповнення журналу особливе, адже інформацію, зібрану в ньому, не можна знайти на сторінках клубу в соціальних мережах. Усі надруковані матеріали пан Дмитро самостійно збирав і готував до видання.

«У журналі можна ознайомитися з головними подіями основної команди ФК «Чернігів», також із подіями, що пов’язані з ДЮСШ ФК «Чернігів», а також з усіма заходами, що відбуваються на «Чернігів-Арені», — пресаташе ФК «Чернігів» Дмитро Лущай.

Особливі й фотографії, що увійшли до журналу. Якісне та соковите ілюстрування матеріалів головний редактор називає важливою частиною видання.

«Мені завжди хотілося бачити дуже багато фотографій, різноманітних фотографій. І коли відкриваєш сторінку, спершу шукаєш візуально фотографії і лише потім увага зупиняється на тексті»,  — пресаташе ФК «Чернігів» Дмитро Лущай.

Журнал ФК «Чернігів» пан Дмитро визначає радше колекційним, аніж періодичним виданням. Тож у процесі продажу орієнтуються на справжніх поціновувачів клубу та виду спорту.

Придбати журнал можна на «Чернігів-Арені» або ж у соцмережах футбольного клубу.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button