ProСпорт

Тендітна чернігівка розсікла обличчя суперницям і стала чемпіонкою світу (Відео)

— Здобула перемогу достроково технічним нокаутом, розсікла суперницям обличчя, — Вікторія Іванець, чемпіонка світу з тайського боксу.

Такі слова незвично чути з уст тендітної дівчини. Але факт залишається фактом: 17-річна чернігівка Вікторія Іванець – чемпіонка світу з тайського боксу. Нещодавно вона виборола це звання на батьківщині цього виду спорту – в Таїланді.

— Інший кінець світу, інші люди, клімат… було дуже непросто. Я їздила без свого тренера, але я знала, на що йду, і все вдалося, — Вікторія Іванець, чемпіонка світу з тайського боксу.

Важко було не лише перемогти на турнірі, а й туди потрапити. На поїздку потрібно було знайти дві тисячі доларів. Однак і такий бар’єр не став спортсменці на заваді. Врешті, дівчина поїхала до Таїланду без свого тренера. Свої настанови Віктор Трохимець давав через інтернет.

— Ввечері вона розповіла, що туркеня виграла у тайки, достроково, дуже класна… А я кажу – я вірю в тебе. Коли будеш виходити боксувати, то маєш згадати, через що нам довелося пройти, аби поїхати на ці змагання. Я сказав – ти переможеш. Вона вийшла і перемогла достроково, — Віктор Трохимець, тренер з муей-тай ДЮСШ «Атлет».

— Коли виходила на ринг, відразу були думки – ти не можеш програти, не маєш права на помилку, адже стільки людей в тебе вірять, — Вікторія Іванець, чемпіонка світу з тайського боксу.

Вікторія Іванець на шляху до чемпіонства достроково здолала шведку й туркеню. А у фіналі за очками перемогла австралійку.

Ще статті по темі

Back to top button