Суспільство (відео)

Астрологічний прогноз: чого чекати чернігівцям у 2017 році (Відео)

Новий рік – це найулюбленіше і найочікуваніше свято для всіх. У глибині душі кожного з нас жевріє надія, що саме цей рік виконає всі мрії та впустить чудеса в наше життя.

2017-й рік за східним календарем буде роком Червоного Вогненного Півня.

Півень – це птах, що вирізняється дзвінким голосом, яскравим оперенням і життєрадісністю. І він неодмінно принесе чимало несподіванок усім знакам Зодіаку.

 «Відбудуться зміни в кар’єрі, в соціальному житті. Також Овнам треба отримувати нові знання, насичуватися енергією та починати якісь нові проекти.Тільцям так само треба починати омріяні проекти, але їм неодмінно треба знайти однодумців, щоб робити все спільно з кимось.

У Близнюків очікуються радикальні зміни в кар’єрі, ці зміни принесуть більше можливостей. Близнюки дуже товариські люди, комунікабельні, їм треба розширювати контакти і не боятися рухатися вперед.

Ракам слід бути дуже обачними, бо вони можуть не туди вкласти інвестиції, зазнати фінансових втрат. Також Ракам треба звільнитися від минулого й почати нове життя.

Леви. У них багато цілей, і саме цього року їм треба взятися за досягнення якоїсь однієї мети, скерувати на неї всі сили. Так само їм треба бути обачнішими з фінансами.

У Дів цього року не буде великих змін. Їм треба запастися спокоєм та душевною рівновагою, тоді цей рік пройде без всяких складнощів.

Терези – це найстабільніший знак. Якщо в них є опора, то благополуччя, процвітання увійдуть у їхнє життя.

Скорпіонам необхідно розуміти, що цього року в них відбудуться глобальні зміни. Поява нової людини приведе до того, що вони почнуть щось нове і зможуть на кого-то покластися.

Стрільці завжди виношують якісь ідеї, тому 2017-й принесе їм втілення нових ідей, якщо все-таки вони зможуть довести ідеї до практичного втілення. Важливий для Стрільців проект принесе їм результати.

У Козерогів відбудуться зміни у фінансовій діяльності, а також професійна діяльність отримає нові можливості в кар’єрі.

Водоліям треба зрозуміти, що цього року не можна лежати на дивані, треба підвестися та знайти впливових людей, які зможуть допомогти їм просувати їхні плани.

Риб чекає зліт кар’єрного зростання. Їм необхідно розуміти, що в 2017 році вони можуть реалізувати ті плани, які їм здавались нездійсненними», — астролог Алла Антонова.Для багатьох знаків Зодіаку цей рік стане переломним моментом, що поділить життя на «до» і «після». Півень швидко закрутить усіх у круговерть яскравих, глобальних, цікавих і захоплюючих подій, що змусять переглянути свої погляди на життя, переоцінити життєві цінності, поміняти пріоритети і вибрати правильний напрямок, яким належить рухатися цього року.

Загалом цей рік буде неспокійним, тому завжди треба бути напоготові. Однак, попри войовничість знака, 2017 рік принесе всім сприятливі зміни в соціальній і діловій сфері.

Ще статті по темі

Back to top button