Суспільство (відео)

Атрошенко хоче більше дітей (Відео)

Заступник міністра юстиції Павло Мороз познайомився із наймолодшими чернігівцями та вручив їхнім матусям свідоцтва про народження немовлят. У пологовому будинку на урочисту виписку зібралися сім породілей.

«Ми дуже раді, що ви народжуєте дітей ми зробили такий сервіс, щоб ви не вистоювали в чергах», – заступник міністра юстиції Павло Мороз

Та, певно, пан Мороз і не знає, що чернігівці не вистоюють у чергах уже давно. Адже цю послугу в Чернігівському пологовому будинку започаткували ще в 2015 році.

«Ця послуга в нас діє більше року отримати можна все в пологовому будинку», — заступник головного лікаря із медичної частини Галина Ленник.

Не втрачає нагоди і міський голова. Щоб не започатковувати жодної соціальної програми для стимулювання народжуваності, він вирішив умовити молодих матусь народити ще кілька дітей. Навіть забавляв їх анекдотами.

«Я дізнався, що мій слуга спить із моєю дружиною. А товариш каже: то ж і ти спиш із його дружиною. – Але я народжую йому лордів, а він мені євреїв. Так от, я бажаю вам народжувати українців, щоб у нас було майбутнє», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Цього року майбутнє забезпечили понад три сотні немовлят. Додому сьогодні виписали десять породілей. Три жінки від урочистого вручення свідоцтв відмовилися.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Жа сейчас проще слона завести, чем ребенка! Родить дорого, одеть-обуть афигеть как дорого! Садик и школа вообще пылесос по откачке родительских денег! Да давай они даже дома и квартиры — сто раз бы подумала: а рожать ли второго?

Back to top button