Суспільство (відео)

Атрошенко порадив Білогурі забути про комунізм (Відео)

Під час ранкової наради в Чернігівській міськраді обговорювали питання проживання в гуртожитках навчальних закладів людей, які фактично не мають жодного стосунку до цих закладів. Зокрема, міського голову Владислава Атрошенка зацікавили гуртожитки чернігівського залізничного ліцею. Мер поцікавився в начальника управління освіти Василя Білогури, хто сплачує комунальні послуги в гуртожитках. Головний освітянин Чернігова зазначив, що це гуртожиток навчального закладу, а відтак за опалення сплачує міська рада.

Владислав Атрошенко заявив, що в гуртожитку проживають люди, які вже давно не навчаються в ліцеї і дав доручення розібратися з ситуацією.

«Я впевнений, що ви знайдете багато цікавого там. Подивіться на той контингент, який уже давно не є учнями, а проживає там. Збийте це в одне приміщення, віддайте їм гуртожиток, хай приватизують і опалюють там, підтримують це житло. Потрошку забувайте про комунізм. Василю Олексійовичу, потрохи забувайте за комунізм», — наголосив чернігівський міський головаВладислав Атрошенко.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button