Суспільство (відео)

Батіг чи пряник: чернігівці про обмеження для невакцинованих і заохочення тих, хто прищепився (Відео)

Вводити обмеження для невакцинованих або, навпаки, заохочувати, аби чернігівці робили щеплення від ковіду, запропонували в Чернігівській міській раді. Така пропозиція прозвучала під час чергової наради, яку провели в останній день літа. Чернігівці ж розповіли, як ставляться до таких ініціатив місцевої влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щоб працювати під час локдауну, підприємцям варто вакцинувати свій колектив

«Я вважаю, що кожна людина має право розпоряджатися і здоров’ям, і власним життям. Тим паче, подейкують, що це не дуже хороша вакцина. Вибірза кожною людиною».

«Насильство є насильство. З погляду влади, треба якось комплексно підходити, завдання владиякось м’яко підійти, щоб не було насильства, не було збурень. Але вакцинуватися треба це 100%».

«Погано, кажуть люди, що можуть примусово зробити, що треба вакцинуватися. Якщо людина не хоче, то це вже неправильно. Більшість уже і так розуміє цю ситуацію і буде вакцинуватися. Я вважаю, вже всі перехворіли і вони вже розуміють, що вакцинуватися треба і вакцинація допоможе».

«Я сам перехворів, у мене ще антитіла є. Коли вони закінчаться, тоді я вже робитиму».

«Моя думка негативна, оскільки я не хочу вакцинуватися. Ніхто не перевіряв цю вакцину, тобто зараз люди, як піддослідні кролики. Як ця вакцина реагуватиме на людях і як вона себе проявить через час – незрозуміло. Це негативно, я вважаю».

«Я чула, що не можна вакцинуватися, що це дуже небезпечно для життя. Деяких людей, я чула, примушують, звільняють із роботи, якщо вони не хочуть вакцинуватися. – Це правильно чи ні? – Ні, неправильно».

«Вакцинуватися треба, я сам провакцинувався. Примусити неможливо людину, а тим, хто провакцинувався, можливо, варто якісь бонуси давати».

Загалом же у місті першу дозу вакцини від коронавірусу отримали понад 43 із половиною тисячі осіб. Другу – 31 тисяча 401 людина.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button