Суспільство (відео)

Не допустити транспортного колапсу: депутати міської ради попереджають владу про виклики «червоної» зони (Відео)

Громадські перевезення в Чернігові – одна з найболючіших тем для містян. Болить їм не тільки застарілий автопарк – багато чернігівців щодня нарікають, наприклад, на відсутність чіткого графіку перевезень, на обмеження кількості перевезень у вечірній час і в непікові години тощо.

«Щоб ми не думали, що в місті з транспортом все гаразд. Усі знають топ-5, топ-10 проблем у кожному місті, і в нас до цього топ-списку входить саме транспортна проблема», — Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантинні штрафи: скільки і за що платитимуть водії та перевізники (Відео)

На черговій сесії Чернігівської міської ради влада взялася розвивати електричний транспорт. Проте депутати акцентували, що питання перевезень – це не лише фінансові вливання в сферу, але й її регулювання на благо містян.

«Якщо ми розвиваємо електричний транспорт, наше комунальне підприємство, яке має певний парк автомобільної техніки… Можливо, ми прийматимемо не тільки програми, а й будемо налаштовувати кількість транспорту, який на маршруті є, яка повинна бути кількість транспорту на маршруті, щоб наші люди могли знати, до котрої години вони можуть потрапити додому. І щоб у години пік кількість транспорту була достатньою, особливо в умовах «червоної» зони», — Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

Особливо актуальним це питання виявляється в періоди карантинів.

«Так, ще ж тільки перший день. Я ще сам усього не знаю. Ще пускають. Загалом – піде».

«Старі тролейбуси. Старий транспорт у нас. Ламається».

«Не знаю. Ось 35-го чекаю і не можу дочекатися».

Загалом представники політичної партії «Наш край» неодноразово звертають увагу влади на необхідність покращення сфери громадських перевезень. Зокрема й на тлі того, що недавно відбулося подорожчання проїзду.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button