Суспільство (відео)

Мед із дьогтем, або Як пенітенціарії здійняли ґвалт у центрі Чернігова (Відео)

Сьогодні зранку на Красну площу квапились хлопці й дівчата в парадній формі та з гарним настроєм. Адже в самісінькому центрі Чернігова відбувся другий випуск Академії Державної пенітенціарної служби України.

На святі було все, як годиться: урочисте шикування, напутні промови, поважні гості, друзі й батьки із фотокамерами, які раділи за своїх чад, а інколи навіть не стримували сліз.

Офіційна частина заходу вдалась на славу! Навіть багато чернігівці, які поспішали у справах, сповільнювали ходу, аби помилуватись красивими хлопцями та дівчатами. Гарне ж свято!

Ось тільки, мабуть, ми народ такий, що не смакує нам мед без дьогтю. Після урочистостей і святкового частування, про яке нагадує купа розкиданих по тротуару порожніх ящиків з-під міцних напоїв, на площі почалась справжнісінька вакханалія. Випускники влаштували лімузиново-іномаркове ралі центральними вулицями міста. Причому зі звуковим оформленням, коли п’яна молодь висовувалась із автівок і кричала, як навіжена. Клепки прикрити рота нікому не вистачило, навіть коли гасали біля пам’ятної дошки загиблим землякам – захисникам Вітчизни та героям Небесної сотні.

Неподобство припинив тільки рясний дощ. Дехто навіть пожартував, що природа заплакала, спостерігаючи, як пенітенціарії святкують.

До речі, в соцмережах цей випадок уже активно обговорюють, адже, на думку чернігівців, учорашнім курсантам щонайменше можна інкримінувати порушення правил дорожнього руху на центральних вулицях міста.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. я видел, как они матались, синяя броня ))) наверное есть там и нормальные выпускники ) а этих гнать..

  2. да и РОЖИ торчали красно-в хлам-убитые )))

  3. Эти мальчики и девочки так тяжело поступали в учебное заведение , «по папиным протекциям», так тяжело и упорно учились мечтая одеть офицерские погоны , что обделали эти самые погоны не успев их даже нормально поносить . А вина в этом руководства этой бурсы , академией после выходок выпускников назвать не могу , которые не смогли вбить в голову свои бурсакам , что они часть правоохранительной системы , что их выучило за свои средства государство и то , что они будут работать в первую очередь с людьми. Как они могут самостоятельно работать — детвора. А на АТО можно многое списывать . Второй вопрос , где был комендантский патруль , если офицеры позволили себе пьянствовать в общественном месте и масово нарушать общественный порядок т.е. совершать груповое хулиганство. Г-ну Куличу эти вопросы следовало бы задать руководству учебного заведения , которые обязаны были проконтролировать своих питомцев.

Back to top button