Суспільство (відео)

Будильник Кашпіровського та відсутність годинника: секрети переходу на літній час (Відео)

28 березня Україна перейшла на літній час. Стрілки годинника перевели на годину вперед. Переведення годинників викликає палкі суперечки. У нього є як чимало противників, так і прихильників. Часто люди скаржаться, що такий перехід може впливати на загальний стан організму. Чернігівці розповіли, як вони пережили переведення годинника.

«А він у мене взагалі був? Ні, не розкажу. Мені нормально. О 5-й ранку прокинулася і нормально».

«Я вважаю, що це неважливо. Дурниці все це. Оці будильники… переводити це все. – Особливо не звернули уваги? – Не звернув».

«Дуже легко. Я дуже рада цьому, тому що літо – це класно».

«Слава Богу, поки добре. Намагаємося в голову не брати цього всього в голову це все. Я рибак, тому будильник Кашпіровського працює. Я прокидаюся без будильника».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада не змогла скасувати переведення годинників

«У мене є внутрішній годинник. Я завела будильник звичайний, але я повинна прокинутися о 5.30. І я по-новому часу о 5.30 і прокинулася».

«Усе вчасно, все добре. Рано завжди прокидалася, а тепер ще раніше. Трохи некомфортно. Бачите, яка я йду на роботу? Я от сина не могла підняти. Він на 8.00 йде на роботу і не встигає. Півтори години добиратися. У нього більше проблем».

«Дуже погано. Не висипаємося».

«Збій, ти не висипаєшся, ні туди, ні сюди. Тяжко».

Отже, чернігівці по-різному пережили перехід на літній час. Однак усі зазначили, що жодних курйозних моментів переведення годинників не спричинило.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button