Суспільство (відео)

Бюджет не прийнятий – чи буде газ? (Відео)

Бюджетні установи не залишаться без газу в першому кварталі наступного року. Головне – вчасно визначити об’єм необхідного газу та провести тендерні закупівлі. Інакше доведеться сплачувати подвійну ціну.

— У разі непідтвердження цього моменту. В два рази перевищує вартість, — Сергій Савченко,  комерційний директор ПАТ «Чернігівгаз».

У департаменті житлово-комунального господарства кажуть, що у дванадцяти районах області бюджетні установи вже провели два тендери та домовляються про поставку газу. Транспортери газу, які цього року працювали з бюджетниками, переконують, що повірять на слово і постачатимуть газ навіть без грошей.

— Ми надамо згоду на укладення, відповідно до тих договорів, які діють. З тими, з ким ми укладали договори, ми працюватимемо навіть до проведення процедури, — Іван Луста, директор ТОВ «Чернігівгаззбут».

Можуть виникнути проблеми з оплатою, допоки не приймуть бюджет на рік, побоюються фінансисти. Однак і цей випадок вони також передбачили.

— Якщо не буде навіть прийнято постійний кошторис, ми працюватимемо за тимчасовими графіками. Ми їх проплачуємо без проблем, — Людмила Ридзель, заступник начальника головного управління казначейства.

Хоч донині ще не оплачені минулорічні борги за постачання газу у Варвинському управлінні освіти.

Ще статті по темі

Back to top button