Суспільство (відео)

«Надзвичайники» Чернігівщини розповіли про перших «жертв» нового року (Відео)

Народні гуляння Нового року стали «гарячими» для «надзвичайників». Святкування часто робить людей неуважними, що й спричиняє біду. Цей початок року не став винятком.

«У перші дні нового року на території Чернігівської області виникли 14 пожеж у житловому секторі й одна пожежа сміття на прибудинковій території. На щастя, під час пожеж травмованих і загиблих не було. Одну особу в місті Сновськ було врятовано. Основними причинами пожеж було необережне поводження людей з вогнем, порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, коротке замикання електромереж»,- Ніна Луценко, речник управління ДСНС України в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сережки, кіндери та парфуми: що приніс чернігівцям Дід Мороз і як вони зустріли 2021-й (Відео)

У результаті перших «новорічних» пожеж було пошкоджено 8 будівель, і замість свят люди отримали проблеми на весь 2021 рік. Тому рятувальники закликають жителів області бути обачними, адже свята тривають.

«Рятувальники управління ДСНС укотре звертаються до населення з проханням бути вкрай обережними в поводженні з вогнем і дбати про своє життя й життя навколишніх»,- Ніна Луценко, речник управління ДСНС України в Чернігівській області.

Особливий акцент «надзвичайники» ставлять на необхідності догляду за дітьми, які цими днями можуть залишатися без нагляду і спричинити дії з непоправними наслідками.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button