Суспільство (відео)

«Лісові комерсанти», або Ідея для дітей гарно провести час (Відео)

Сьогодення диктує реалії, в яких батьки мають знаходити час і можливість багато працювати та разом із цим приділяти час своїм дітям. Утім, неможливо бути одночасно в двох місцях, тому на допомогу батькам створено чимало проєктів, що забезпечують дітям дозвілля з користю. Одним із таких є клуб настільних ігор від Чернігівського обласного молодіжного центру.

«Досить багато дітей зараз перебувають удома і переживають доволі складні моменти психоемоційні, гра – це хороший механізм відволіктися. Побути зі своїми однолітками, не лише вдома, за якимись гаджетами, а й трошки повчитись чогось корисного»,- Ніна Гулак – начальник відділу молодіжної роботи Чернігівського обласного молодіжного центру.

Організатори пропонують дітям не просто гру, а цілий світ, який знайомить їх із певними основами економіки, формує лідерські навички та вміння ухвалювати ефективні рішення.

«Напевне, кожна мета фінансової гри – підвищення фінансових навичок, фінансових знань у молоді та дітей. І корисний час проведення, особливо в період, коли не працюють садочки, коли школи закриті»,- Ніна Гулак – начальник відділу молодіжної роботи Чернігівського обласного молодіжного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Чернігівщини власними силами започаткував гітарну школу (Відео)

Доволі сором’язливі учасники зізнаються, що така ініціатива їм до вподоби, адже гра цікава, а час у колі однолітків – найкращий спосіб відпочити й обзавестися новими друзями.

«Так, мені дуже подобаються «Лісові комерсанти», бо вона просто цікава»,- Поліна Духовська – учасниця клубу настільних ігор.

«Удома нудно, багато друзів поїхали, тому я вирішила прийти сюди погуляти. – З кимось уже встигла потоваришувати ? – Встигла. – Знайшла нових друзів? – Так»,- Маргарита Баглій – учасниця клубу настільних ігор.

Клуб також розрахований на підліткову аудиторію.

«Щотижня ми проводимо гру для старших дітей, у нас є клуб настільних ігор, які вони обирають, і для молодших ми будемо проводити раз на тиждень. Залежно від того, як збиратиметься група»,- Ніна Гулак – начальник відділу молодіжної роботи Чернігівського обласного молодіжного центру.

Якщо вашій дитині відгукнулася така ідея відпочинку, то інформацію про всі наступні заходи можна знайти на сторінках Чернігівського обласного молодіжного центру в соціальних мережах.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button