Суспільство (відео)

Чернігівщиною пройшов патріотичний автопробіг (Відео)

Двома колонами Чернігівщиною проїхали учасники патріотичного автопробігу, приуроченого до ювілейної річниці створення всеукраїнського Товариства сприяння обороні України.

«Автопробіг приурочений до 30-річчя Незалежності України, 30-річчя створення Товариства сприяння обороні України, присвячений єдності нашого Товариства та повазі до ветеранів, які захищали і захищають нашу незалежність»,- Ігор Бизган, голова обласної організації Товариства сприяння обороні України, ветеран АТО.

Члени товариства мали два пункти збору – у Вертіївці та Мені, з цих населених пунктів вони рухалися до Чернігова.

«Автопробіг відбувся двома основними маршрутами. Це Новгород-Сіверський – Чернігів. По напрямку руху до нього приєднувалися ветерани АТО та керівники автошкіл і спортивно-технічних клубів товариства. Другий маршрут був Глухів – Кіпті – Чернігів, також автошколи, ветерани»,- Ігор Бизган, голова обласної організації Товариства сприяння обороні України, ветеран АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Чернігова на «Олімпійський урок» завітав боксер-чемпіон Дмитро Митрофанов

Для кожного учасника автопробігу він символізував патріотизм, спільну роботу для обороноздатності та заклик об’єднуватися задля перемоги.

«Перемогу нашу над росіянами і ювілей наш – 30 років»,- Олександр Кошуба, учасник автопробігу (м. Прилуки).

«Сьогодні підтримую їхнє тридцятиріччя існування, їхню діяльність неможливо не оцінити»,- Сергій Довбиш, учасник автопробігу (м.Чернігів).

«Символ… щоб розуміли, що не сидимо по хатах. Ось на місці, хто чим може допомагає»,- Сергій Локоть, учасник автопробігу (м. Борзна).

«Головна мета – донести до нашої молоді, до нового покоління те, що треба бути патріотом своєї держави, те, що треба вболівати за свою країну»,- Катерина Кліщенко, учасниця автопробігу (м. Чернігів).

У Чернігові учасники заходу поклали квіти до стели пам’яті загиблих воїнів і заспівали біля неї гімн України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button