Суспільство (відео)

Чернігівські депутати знову виплеснули свої емоції (Відео)

Раз на рік депутати Чернігівщини можуть виплеснути свої емоції не в сесійній залі, а на спортивному майданчику. У Чернігові всьоме провели обласну спартакіаду.

Політичні опоненти в одній команді відстоюють честь свого району. Старі образи забуто. Кажуть, спорт об’єднує.

«Спорт об’єднує. Немає в нас багато суперечок. Конструктивно працюємо», — депутат Чернігівської міської ради Іван Бакшун.

Команда міської ради Чернігова – одна з наймолодших. Та депутати налаштовані не осоромити місто. Навіть трохи перед змаганнями потренувалися.

«Сьогодні трішки потренувалися перед змаганням. Сподіваюсь на гарний результат»,депутат Чернігівської міської ради Наталія Хольченкова.

У футболі команди не шкодують ані своїх ніг, ані ніг суперників. У волейболі – рук. Другий рік поспіль Анатолій Медвідь із Носівки та Андрій Леоненко із Чернігова з’ясовують, хто з них кращий шахіст. Обидва – кандидати в майстри спорту. Носівчанин хоче взяти реванш за минулорічну поразку. Готовий здивувати опонента.

«Для себе ставлю перше місце, для команди – потрапити до десятки», — депутат Носівської райради Анатолій Медвідь.

«Психологічна стійкість. Хто вистоїть – той переможе. Минулого року Медвідь був другим, я – першим. Як кажуть у шахах, ходи конем», — депутат Деснянської райради Андрій Леоненко.

Срібнянська команда цього року відстоює титул переможця. За підсумками спартакіади сформують збірну області, що поїде на всеукраїнські змагання в одне з курортних міст.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button