Суспільство (відео)

Чернігівські журналісти й поліцейські зійшлися у двобої (Відео)

«Головна спортивна арена Чернігова такого ще не бачила. Місцеві журналісти об’єдналися в одну команду, аби зійтися в товариському футбольному поєдинку з поліцейськими», — Альона Макаренко, журналіст.

Мало не вперше їхня зустріч пройшла не на місці злочину, а з веселими обличчями і з гарної нагоди. Ідея організувати футбольну дуель між акулами пера й людьми в погонах виникла саме в охоронців правопорядку.

«Сьогодні ми проводимо матч між співробітниками Чернігівського відділу поліції, також є працівники ГУНП, і журналістами. Я хотів би, щоб у нас було взаєморозуміння, щоб ми могли допомагати одне одному, щоб ми могли допомагати людям, які живуть у цьому місті. Щоб ми могли показувати реальні проблеми, які існують у цьому місті й шляхи їх вирішення шукали разом», – розповів Володимир  Реберг, начальник Чернігівського відділу поліції підполковник поліції.

Вмовляти медійників  не довелося. А особливо колектив інтернет-порталу «ЧЕline», які достойно прийняли спортивний виклик і сформували кістяк команди журналістів.

-Від міського відділу поліції надійшла така пропозиція – зібратися на футбольний поєдинок, зіграти товариську гру. Звісно, не могли ми на це не відгукнутись.

Зі свистком арбітра фаворити матчу одразу захопили ініціативу в грі й уже на перших хвилинах поліція забила дебютний, а відтак історичний гол у ворота журналістів. Загалом на перерву команди пішли з рахунком 8:2 на користь правоохоронців.

«Ой, дуже радий побігати, погода хороша, суперники в нас теж хороші. У нас трошки краще гра йде, я задоволений. Частіше так треба збиратися, — зазначив Сергій Кліменко, старший лейтенант поліції. Чудова гра, щоправда, прохолодно, але ж ми бігаємо, то нам не холодно. Я думаю – все чудово»,каже Антон Дідовський, оперуповноважений карного розшуку.

Підтримати своїх колег на футбольному майданчику зібралися цілі фанклуби команд і, попри прохолодну погоду, ні на мить не пожалкували про це. Адже гра видалася емоційною та багатою на гострі моменти.

«Зараз наш оператор грає на воротах, ми його підтримуємо і впевнені в тому, що він представить наше видання на гідному рівні», — наголосила Діна Вонг, журналіст ГарматаТВ.

Аби урізноманітнити гру, на перерві команди перетасували склади, відтак, після десятого спільно забитого м’яча рахунок вів хіба що арбітр матчу, а переможцем у цій грі став кожен учасник турніру.

«Дуже приємно, і всі мої колеги дуже задоволені, що зібралися й змогли зіграти в таку хорошу гру, багато забитих м’ячів було. Рахунок я не знаю, який, але це не важливо. Я вважаю, що переміг футбол і наша спільна гра з журналістами, — Дмитро Тарасенко, співробітник управління кадрового забезпечення ГУНП у Чернігівській області. Найголовніше – це прекрасні позитивні враження, це трішки відволіче нас від офісної роботи, від написання статей. Рух – це завжди класно, тому основний результат це приємні враження, а рахунок не важливий у цьому матчі»,коментує гру Павло Солодовник, журналіст «ЧЕline».

Насамкінець команди обмінялися символічними подарунками й обіцянками зробити турнір традиційним і проводити його щороку.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. счет 14-3 полиция победила (реванш зачем?)

  2. 9-1 первый тайм (второго гола как на видео не было, а единственный гол воротник сам из вежливости пропустил). во втором тайме после смены составов 5-2

Back to top button