Суспільство (відео)

Чернігівці розповіли про свою готовність вакцинуватися від коронавірусу (Відео)


Деякі країни світу вже вакцинують своїх громадян. Однак Україна лише веде перемовини про отримання препарату. Він може з´явитися в Україні вже навесні 2021 року. Чернігівці розповіли, чи готові вони щепитися від коронавірусу.

«Немає жодних ліцензій, постанов державних про те, що ця вакцина корисна і може використовуватися на території України. Я не вірю в коронавірус. Тому вакцинуватись від того, у що я не вірю, – це абсурд».

«Ще не підтверджено, що це дійсно буде працювати. Тому я цього не підтримую. Я взагалі проти будь-якої вакцини. Тому я не хочу».

«Я навіть не знаю. Ще не задумувалися над таким».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області виявлено 105 нових випадків COVID-19

«Вона ж повністю ще не апробована. І Бог його знає, що буде після вакцинації. Чи покращення, чи погіршення. Аби більше часу пройшло на апробування вакцини. А так 50 на 50».

«Щоб не захворіти, думаю, вакцинуватися треба».

«Можна захистити себе, дитину, свою родину. – Чи ви готові? – Себе так, а дитину ні. Поки відстежила б свою реакцію на вакцину, бо теж страшно, не знаючи, як відреагує організм».

«Це болячка така, що може любого уразити. – Чи треба вакцинуватися? – Неодмінно. Місяці на три захистить точно».  

Як зазначають у МОЗ, коли препарати Україні таки нададуть, то вакцинацію проводитимуть на базі вже наявних кабінетів щеплень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button