Суспільство (відео)

Чверть століття випробувань і здобутків: школа №34 відзначила ювілей (Відео)

Одна з наймолодших шкіл Чернігова відзначила свій перший солідний ювілей. Чернігівській школі № 34 – 25! Із нагоди ювілею в альма-матер відбулося справжнє свято – з ярмарками, різноманітними виставками, концертом і навіть турніром із волейболу. Привітати вчителів і поринути в теплу атмосферу дитинства прийшли не лише нинішні учні, а й випускники минулих років.

«Школа – це світ. Майбутнє. Просування в житті. Дякую вчителям за те, що вивчили і проклали шлях в майбутнє», — говорить Олександр Развін, випускник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школа на Чернігівщині танцями зустріла весну

«Моя школа для мене найкраща. У мене найкращі вчителі. Також у нашій школі багато цікавого. Проводять конкури різні. Є конкурс декламаторів. Я дуже люблю свою школу», — розповідає Вероніка Бас, учениця 9-го класу.

«Я хочу подякувати всім вчителям. Вони найкращі у світі. Вони дали нам квиток у життя. Вони залишаться назавжди у нашому серці. Дякую вам», — відзначає Ірина Савицька, випускниця школи.

Нині тут навчається близько тисячі учнів. Учні демонструють чудові результати на інтелектуальній та спортивній арені.

«Школа має своє обличчя, входить до десятки за міськими предметними олімпіадами, до десятки – за ЗНО. З історії, праці наші діти кращі в місті. Наші спортсмени займають перші місця», — говорить Олександр Носач, директор Чернігівської школи № 34.

Позаду чверть століття, але історія цього навчального закладу непроста. І якби не рішучість педагогів і батьків, то, ймовірно, школу так і не добудували б.

«93-го року ми ввели сюди 1200 дітей. Був зимовий день, йшов сніг. Заводили дітей до недобудованої школи. Була проблема в тому, що існувала ймовірність замороження будівництва. Тому ми поставили міську раду перед фактом. Ми вчили одночасно й будували аж до 94-го року», — розповідає Олександр Носач, директор Чернігівської школи №34.

Присутні згадали минуле й обговорили плани на майбутнє. Попереду у дружньої родини – чимало нових випробувань і, безперечно, здобутків.

Ще статті по темі

Back to top button