Суспільство (відео)

«Давайте відріжемо йому голову»: Атрошенко хоче покарати винних в обвалі гуртожитку (Відео)

Витрати на похорон 25-річної Анастасії Дерев’янко, яку вчора привалило плитою, мерія бере на себе.

Молода жінка працювала лаборантом в онкодиспансері. Тоді вона саме повернулася з роботи і через 15 хвилин мала б виходити з дому. Зазвичай в цей час вона йде по донечку до садка.

— За п’ятнадцять п’ята вона виходить до садочка. Я прибігла о пів на п’яту, але її вже ніде не було. Я би її знайшла, — Світлана Акуленко, мати загиблої насті.

Без мами залишилася п’ятирічна Марічка. Цю жахливу ніч вона провела в тридцять сьомому садочку. Дівчинка постійно питає, де мама. Материнську любов їй хоче замінити бабуся. Міський голова пообіцяв надати їм квартиру та ще п’ятдесят тисяч гривень матеріальної допомоги.

Вдесятеро менше отримають ті, чиї квартири зруйновані вщент, і по сімсот п’ятдесят гривень із міського бюджету отримає решта постраждалих.

— Ми виплачуємо всім мешканцям 14 квартир зруйнованих… матеріальна допомога по 5 тисяч на людину, — Владислав Атрошенко, міський голова.

Владислав Атрошенко спростовує попередню версію рятувальників про вибух газу. Переконує, обвал стався через аварійність будинку. Причетних до цього покарав. Головному комунальнику міста Ярославу Куцу та профільному заступнику Олександру Кириченку виписав догану. Начальника КП «Новозаводське» В’ячеслава Николенка звільнив.

— Він винен рівно стільки, скільки десятеро людей до нього. Давайте я принесу ніж і ми йому відріжемо голову, якщо так буде легше.

Люди хочуть забрати свої речі. Це дозволять, можливо, завтра. Але заходити будуть групами не більше п’яти осіб і в присутності поліції.

Ще статті по темі

Back to top button