Суспільство (відео)

Смачні пікніки: у Чернігові проводять зустрічі для підтримки морального стану дітей (Відео)

«Діти завжди залишаються дітьми, треба тільки їм у цьому допомогти» – це гасло благодійного заходу, організованого на базі Чернігівського навчально-реабілітаційного центру №2.

«Як тільки уже закінчилися бомбардування нашого міста, ми зрозуміли, що дуже сумуємо за нашими учнями. Їх у нас 209, але не всі зараз у місті, а орієнтовно 100. І також ми засумували за дітьми, діти засумували за навчанням, за розвитком, за цікавими такими іграми, конкурсами. Тому раз на тиждень ми охоче збираємося на території нашого навчального закладу», — Регіна Гусак – директорка Чернігівського навчально-реабілітаційного центру №2.

Щасливі дитячі усмішки та веселий гамір є ознакою того, що все сказане директоркою знаходить відгук у дитячих серцях. Важливим також є те, що не лише вихованці центру можуть брати участь у таких «пікніках», організатори раді бачити кожну дитину міста.

«Запрошуємо абсолютно всіх, у наших соціальних мережах зазвичай є повідомлення. Ми всіх запрошуємо, не тільки своїх учнів. Це завжди смачно, завжди корисно, завжди цікаво. І завжди згуртовує родини», — Регіна Гусак – директорка Чернігівського навчально-реабілітаційного центру №2

Цікаво провести час вдасться не лише дітям, а й їхнім батькам.

Інформацію про наступну зустріч можна знайти на Facebook-сторінці директорки закладу Регіни Гусак.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button