Суспільство (відео)

Де відпочивають чернігівці: назвали найпопулярніші місця у світі та на Чернігівщині (Відео)

Літо – це той час, коли вдається забути про коронавірус і згадати про відпочинок. Хоч сонця та води вистачає і на Чернігівщині, жителі міста та області дедалі частіше в спеку їдуть у пошуках моря.

«На першому місці в нас Туреччина. На другому – Греція, потім Болгарія, Чорногорія, Хорватія. І дуже активно туристи починають літати до Португалії, на Мадейру»,- Оксана Сокоцька, директор туристичної агенції.

Самі ці напрямки вибирають насамперед через те, що вони, у зв’язку з карантином, просто відкриті або ж мають привабливу цінову політику. Попит, за словами туроператорів, наразі є. Так, кажуть, що кількість туристів уже повертається до доковідного періоду.

Серед додаткових перепон – лише ПЛР-тест або вакцинація.

«Країна, для якої нічого не потрібно, це, мабуть, лише Чорногорія. Решта країн вимагає або сертифікат вакцинації, або негативний ПЛР-тест на в’їзд, деякі країни ще після прибуття»,- Оксана Сокоцька, директор туристичної агенції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сієста по-чернігівськи: від екстрим-розваг до прогулянок у парку (Відео)

Але Чернігів та область також користуються неабияким попитом. Час минає, однак класичні місця для відпочинку в регіоні не змінюються.

«На Снов добре було б поїхати відпочити. «Шишкін», якщо з якихось комплексів. «Бреч».

«Відпочивали на Снові. Річка».

«Голубі озера». Там відпочивали, а так переважно в парку, в місті».

«Золотий» пляж. А так подалі від людей».

«Голубі озера». Там дуже добре. В місті – Вал, Болдина гора, пляж «Золотий берег» прекрасний зараз».

Загалом чернігівці наразі намагаються по максимуму відпочити будь-де, користуючись сонячними буднями та розуміючи, що з приходом осені пляжі може замінити коронавірусний карантин.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button