Суспільство (відео)

Дебошир із нетрів: у Чернігові чоловік нападає на жінок і обпльовує сусідів (Відео)

Жителі вулиці Лесі Українки звернулись до редакції ЧЕline по допомогу. Адже, за їхніми словами, їх буквально тероризував квартирант сусіда, який не так давно поселився в будинку, але встиг добряче їм понабридати.

«Сусідка виходить, а він іде і плює їй просто в обличчя. Я виходжу й кажу «Що ти робиш?». А він показує середній палець», — розповідає житель вулиці Лесі Українки Сергій Бовша.

«Чую, позаду мене сміх неймовірний. Так сильно сміється. Я йду і він іде позаду. Потім догнав і каже «Ну, тормози, падло», — згадує жителька вулиці Лесі Українки Неля Карпенко.

«Жінці 48 років. Вона йшла на роботу. Він схопив її за спину і почав трясти. Іншу дівчину він обплював. Дітей обзиває. Вони не можуть пройти», — додає жителька вулиці Лесі Українки Ольга Зварич.

Поліція за заявами людей виїжджає, але нічого не може вдіяти з незручним квартирантом. Жителі вулиці навіть зафільмували, як специфічно він спілкується з охоронцями правопорядку.

«Що «хорошо»? Що ти мене грузиш? Та йди, труси горбом – поки при пам’яті. – Заспокойся».

«Людина, яка ображає інших людей. Я думаю, це ненормально. Як давно він уже тут? – Два тижні. Два тижні відбувається боротьба між нами та ним, з участю поліції, яка нічого не робить», — розповідає жителька вулиці Лесі Українки Ірина Шуляк.

Крім квартиранта, громада висловлює звинувачення і на адресу сусіда, який здає житло, оскільки, за їх словами, оселя здається в оренду своєрідному контингенту винаймачів.

«Сусід здає квартири і в нього дуже специфічний контингент. Вони чомусь ходять вночі», — зазначає жителька вулиці Лесі Українки Ольга Сміловська.

«Сусід поселив квартиранта. Квартирант неадекватний, як і сусід наш», — продовжує житель вулиці Лесі Українки Сергій Бовша.

«Хазяїн, який здає квартиру, на всі зауваження не реагує. Поліція також не може допомогти», — відзначає житель вулиці Лесі Українки Роман Савченко.

Сусід, який здає кімнату, виявився доволі публічною особою. Просто на воротах у двір він значиться як голова обласної організації політичної партії «Совість України», а от на останніх місцевих виборах до Чернігівської міської ради балотувався від «Аграрної партії». Чому квартирант так поводиться – у нього є власна версія. За його словами, сусіди погрожували йому «Правим сектором».

«Це він не знімає. Він у мене тільки вдень був. Він приїжджає на суди. Це він із роти «Азов». Людина була в Іловайску. Із такими людьми треба ввічливо, культурно. А він мат-перемат, я сам із «Правого сектора»», — розповідає Іван Савосько, який надавав житло проблемному квартиранту.

Щодо самого квартиранта, то після численних заяв, зокрема його особистої – про зобов’язання виселитись, після приїздів поліцейських патрулів і нашої знімальної групи він нібито вже з’їхав з кімнати по вулиці Лесі Українки. Іван Савосько запевняє, що відвіз його на залізничний вокзал.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Психически больной человек, лечился в халявине. См. ПОКАТУШКИ В г. ЧЕРНИГОВ, один и тот же человек. Крайне опасен, сам из семеновки, такие же проблемы у жителей этого города. Ни где он не служил. Власть, полиция бездействует, на заявления граждан не реагирует.

  2. Что может сделать полиция, если позволяет так с собою общаться. Трусы

  3. Позор милиции в 2009, позор полиции в 2017

Back to top button