Суспільство (відео)

Дідурська амнезія: брехня «по-хохляцьки» у виконанні Арсена (Відео)

Буремні реалії сучасного сьогодення ставлять в один ряд із вимерлими динозаврами та мамонтами таке явище, як свобода слова.

Дедалі частіше українські медійники зазнають утисків. А 2016-й і поготів став чорним роком для української журналістики: вбивство Павла Шеремета, побиття Сергія Головнєва та ножове поранення Марії Ридван.

У Чернігові також намагаються залякати журналістів і задушити свободу слова. Нещодавно певні ділки порозклеювали на вулицях обласного центру провокаційні листівки, спрямовані проти журналістки ЧЕline. За цим фактом вже відкрите кримінальне провадження.

Утім, правоохоронні органи чомусь не побачили в цій акції перешкоджання журналістській діяльності та відкрили провадження за статтею «хуліганство».

Нещодавно до редакції ЧЕline зателефонувала людина і повідомила, що за виконання брудної акції з розклеювання листівок проти ЧЕline із нею не розрахувався Дмитро Зінін.

Як відомо, Дмитро Зінін тісно співпрацював з «Аграрною партією» і безпосередньо з її членом, заступником голови обласної ради Арсеном Дідуром.

Висновки робіть самі.

Ми вирішили поговорити з цього проводу із Арсеном Дідуром.

Але Арсен Дідур заперечив свою причетність до акції з листівками. За його словами, відповідати на подібні запитання йому незручно. Мовляв, усе, що він думає про свободу слова і ЧЕline, вже давно написав його син Анатолій у мережі Facebook.

13988792_512322715642270_1689228905_n

 

Тобто Арсен Дідур і його син вважають журналістів ідіотами та дебілами.

На думку Арсена Дідура, процес децентралізації на Чернігівщині відбувається безпроблемно – ніхто не саботує і не встромляє палки в колеса громад. Мовляв, все гладенько і рівненько.

До речі, під час громадських зборів у Борзнянському районі, на яких обговорювалося питання об’єднання громад, Арсен Дідур дав феноменальну пораду – «реформи треба здійснювати по-хохляцьки».

 

«Реформи. Якщо їх і провести, і показати, то давайте їх покажемо так, як ми вміємо, по-українськи, по-хохляцьки, хитро і не на збитки нам».

Ми запитали, що ж мав на увазі Арсен Дідур під фразою «реформи по-хохляцьки»? Але заступник голови обласної ради почав божитися, що взагалі такого не говорив, та й словосполучень таких «страшних» не знає. Тобто вкотре натякнув, що ЧЕline знову нагло і підступно бреше.

Але насправді чиновник просто забув, що під час свого красномовного виступу у квітні щедро розкидався «хохляцькими» порадами щодо децентралізації.

Виникає логічне запитання: якщо в Арсена Дідура така погана пам’ять, то, може, він просто забув про те, як Зініна наймав для політиканських витівок, про лампочки, про лікарняні фонди, з яких виборців купляли на довиборах по 206-му округу? Пам’ять – річ цікава і, очевидно, має свій термін придатності.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Дидур быдло-чиновник и сынок у него такой же! Врет не краснея, а потом оскорбляет журналистов через своих подхалимов типа Зинина. Коль накасячил, так имей совесть отвечать за свои поступки, а не открещивайся, дурочку включая! И с децентрализацией у нас все хорошо, и не саботируют ее чиновники дружки Дидура, и вообще работают наши чиновники образцово и честно… только склерозом страдают.

  2. Забавній дидур ) может мужик аутист ? а ві над нм стебетесь ? может дидуру просто с сынишкой нужно полечиться в психиотрической боьничке ? а не занимать важные должности и не лезть в политику (

Back to top button