Суспільство (відео)

Діти з особливими потребами організували флешмоб до Дня посмішок (Відео)

Вихованці Чернігівського навчально-реабілітаційного центру №2 провели новий флешмоб до Дня посмішок. Діти створили відео, де по черзі з’являються фото з їхніми усміхненими обличчями.

Директор центру Регіна Гусак розповіла, що цей захід уже традиційний і проводиться четвертий рік поспіль. Цього разу вперше його провели онлайн через карантин.

«Кожна дитина вдома сфотографувалася, хтось з літерами, а хтось зі смайликом, деякі просто усміхнулися, сфотографувалисята прислали своєму вчителю або мені. Так і відбувся цей флешмоб», – розповіла Регіна Гусак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: #люблюцейсвіт: у Чернігові організували флешмоб до Дня людей із синдромом Дауна

Вона також зазначила, що кожного року діти самі вирішують, яке привітання зробити на свято. У центрі є свій парламент і президент, саме вони й створюють ідеї.

«Цього року я навіть не очікувала на щось, оскільки завдань таких дітям ніхто не давав у зв’язку з карантином. Але вони самі зідзвонилися, згуртувалися і вирішили такий флешмоб провести. Ми з викладачами лише допомогли змонтувати сам відеоролик», – каже директор центру.

Зараз усі діти на дистанційному навчанні вдома. Але в центрі планують і надалі проводити такі флешмоби, зокрема до Всесвітнього дня інформування про аутизм.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button