Суспільство (відео)

Дитяча поліклініка взяла курс на оновлення: медики презентували сучасне діагностичне відділення (Відео)

Дитячі поліклініки міста, які нині об’єдналися в єдину «Сімейну поліклініку», ось уже майже рік ідуть шляхом активного оновлення. Першою ластівкою останнього етапу модернізації стало функціонально-діагностичне відділення.

«Це в нас відділення функціональної діагностики, яке працює на базі Рокоссовського, 47. Це перше відділення, в якому ми зробили сучасний ремонт. Ми зробили тут капітальний ремонт усього – і кабінетів, і меблів. Дуже зручно працювати як працівникам, так і відвідувачам», — Людмила Овсієнко, генеральний директор КНП «Сімейна поліклініка» ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська міська лікарня №3 відновила роботу “ковідного” відділення

«Кабінети ультразвукової діагностики. Два кабінети. Кабінети функціональної діагностики. Але це поняття в нас досить широке. У нас робиться електрокардіограма, реоенцефалограма, реовазографія кінцівок, інтервалографія, спірографія. Все це охоплює поняття «функціональна діагностика». Із кабінетів функціональної діагностики окремо виділений кабінет електроенцефалографії», — Ніна Рахманова, завідувач діагностичного відділення КНП «Сімейна поліклініка» ЧМР.

Також відділення має оновлений рентгенкабінет. Крім традиційних методів діагностики, тут можна пройти і сучасні складні методи досліджень.

«Дослідження ми проводимо – добове холтерівське моніторування ЕКГ. Тобто хворому вдягають апарат на добу і впродовж цієї доби записується робота серця», — Ніна Рахманова, завідувач діагностичного відділення КНП «Сімейна поліклініка» ЧМР.

Окрім цього, у відділенні йдуть шляхом загальномедичних тенденцій роботи без черг. Електронний запис дає можливість уникати скупчення людей, що особливо актуально в період пандемії.

Журналіст — Олег Дешура

Оператор — Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button