Суспільство (відео)

Дивні недоліки модульних будинків і критика влади через ПДФО: ранкова нарада в ЧМР (Відео)

Із хвилини мовчання та згадки про Революцію Гідності в її десяту річницю розпочалася чергова нарада в Чернігівській міській раді.

Виконувач обов’язків чернігівського міського голови Олександр Ломако прокоментував нещодавно оприлюднене дослідження Forbes. Це дослідження порівнювало витрати областей України на ТРО та благоустрій. Згідно з цим дослідженням, з міського бюджету Чернігова було виділено на благоустрій 351 млн грн, а на сили оборони – 81 млн грн.

Нещодавно Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) на своєму сайті оприлюднило інформацію, що данська компанія Rockwool ввійшла до переліку міжнародних спонсорів війни. Ця компанія мала намір профінансувати будівництво житла в мікрорайоні Масани для людей, які втратили житло під час бойових дій на території області.

Важливим і невирішеним питанням наразі залишаються модульні будинки на вулиці Дрозда. У процесі заселення людей виникли проблеми з комунікаціями. Хто має вирішувати їх, обговорювали також на нараді. Коли, як і за які кошти будуть усунені ці проблеми в модульному містечку на вулиці Дрозда та чи буде будівництво житла на Масанах для людей, домівки яких постраждали внаслідок бойових дій, ми обов’язково простежимо та повідомимо.

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button