Суспільство (відео)

Дивний метод ловити злочинців: під колеса патруля впав крадій (Відео)

У центрі Чернігова під колеса патрульного екіпажу потрапив пішохід. Патрульні саме їхали до сусідньої школи на урок із безпеки та правил дорожнього руху, коли з тротуару на проїжджу частину, хитаючись, вийшов чоловік. Він намагався перейти дорогу там, де це не передбачено.

«Цей громадянин хотів перейти дорогу в непризначеному місці і відбулося зіткнення, він отримав тілесні ушкодження», — начальник патрульної поліції в Чернігові Олександр Леонов.

Непритомного п’яного чоловіка швидкою доставили до лікарні. Там діагностували перелом носа.

«Із діагнозом перелом носа і підозрою на струс мозку. Та алкогольне сп’яніння. Від госпіталізації відмовився, він може звернутися по скерування до лора, якщо потребуватиме»,завідувач прийомного відділення лікарні № 1 Світлана Чечотка.

Постраждалий втік із лікарні, нашвидкуруч написавши відмову від лікування. Та, як з’ясували поліцейські, від правоохоронців він тікає вже давно.

«Цей громадянин перебуває в активному розшуку за кримінальне правопорушення за статтею 185 частина 2,3 Кримінального кодексу України»,начальник патрульної поліції в Чернігові Олександр Леонов.

Його розшукують більше ніж півроку за численні крадіжки з проникненням у приміщення. За фактом ДТП проводять ще й службову перевірку.

Ще статті по темі

Back to top button