Суспільство (відео)

До Авдіївки повезли гуманітарний вантаж від благодійного фонду «Наш Край» (Відео)

Останнім часом у місті Авдіївці ситуація різко погіршилася: російсько-терористичні війська обстрілюють мирне населення з важкого озброєння, зокрема з «Градів».

Укотре порушуючи Мінські домовленості, кремлівські бойовики в люті морози залишили місто без гарячої води, тепла і світла. Гинуть українські армійці та цивільні. Вся Україна чим може ділиться зі своїми співгромадянами. Не залишились осторонь чужої біди і чернігівські благодійники з «Нашого Краю».

«Упродовж останніх днів усі небайдужі долучалися до акції благодійного фонду «Наш Край». Щодо збору гуманітарної допомоги для жителів Авдіївки, всі ми знаємо, що місто на межі гуманітарної катастрофи», — директор-розпорядник обласного благодійного фонду «Наш Край» Олександр Любарець.

За три дні назбирали близько семи тонн гуманітарного вантажу. Після дозавантаження в містах області допомога від чернігівського «Нашого Краю» попрямує до Краматорська, в єдиний всеукраїнський пункт прийому гуманітарної допомоги, а звідти вже в райони Донеччини, що потерпають від шквального вогню ворога.

«Ми веземо гуманітарну допомогу з усієї області. Надходить ця допомога з Чернігова, Борзни, Мени, Семенівки, Куликівки, Ніжина, Прилук, Бахмача», —  директор-розпорядник обласного благодійного фонду «Наш Край» Олександр Любарець.

Жителі Чернігівщини здебільшого надавали як допомогу крупи, макарони, цукор, консерви, олію, медичні препарати, теплі речі. До благодійної акції також долучилися чернігівська школа № 27 і перша міська лікарня.

Благодійний фонд «Наш Край» і надалі організовуватиме такі акції, адже, як відомо, чужої біди не буває.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Да не нужно ждать никаких договоренностей, нужно ложить тех фашистов они нас мочат а мы должны смотреть в сторонке!!! не нужно ждать указаний свыше. Их не будет… нужно аатаковать!!!!)

Back to top button