Суспільство (відео)

Доля дерев, вандалізм і міські новини: в міській раді провели чергову нараду (Відео)

У Чернігові прибиратимуть дерева, які ростуть на території пляжу «Золотий берег». Про це говорили на черговій ранковій нараді в муніципалітеті. Виконуватиме роботи КП «Зеленбуд».

«Там є аварійні дерева, які поламалися, попадали одне на одного. Вони вже зламані. Тобто там визначення аварійності не є дискусійним. І попрочищати трохи, це територія лісопосадки»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Говорили і про ліквідацію вимоїни в Березовому гаю.

«Там дійсно багато років триває руйнація, певно, від стоків води, і було депутатське звернення щодо можливості ремонтних робіт»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Уже традиційно на нараді вивчали роботу «Муніципальної варти» та обговорювали благоустрій прибудинкових територій. Особливу увагу мера привернула зламана огорожа навколо смітника по вулиці Мстиславській, 10, яку ремонтували вже кілька разів. Але вандали постійно її ламають.

«Цікаво мені, от і в світі так поводяться з майном люди? Поправте… Давайте ще раз поправте. Якщо повториться таке, отже, не чіпайте. Нехай воно ще 10 років радує погляд їм там»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер боротиметься з вандалами

Також під час наради звітувала про роботу каналу міського телебачення генеральний директор телеканалу Ольга Капустян.

«В програмній сітці такі проєкти, як «Політбарометр», «Депутатський корпус», «На часі», «Серед тижня», «Гастролер», «Недільна проповідь», «Погода в домі» тощо»,- Ольга Капустян, генеральний директор ТРА «Новий Чернігів».

Вислухавши звіт, мер укотре висловився про контент, який пропонують сучасні ЗМІ.

«Дуже великий відсоток часу приділяється такій нецікавій аналітиці, де та в яких містах які аварії на дорогах. У мене є прохання, щоб ми знаходили шляхи і доносили до людей інформацію про своєчасну сплату комунальних послуг, щоб не можна було щось ламати, про вандалізм»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також під час наради обговорили прибирання сміття в місті, зокрема в мікрорайоні Савчука, та багато інших питань.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Роман Лазун

Ще статті по темі

Back to top button