Суспільство (відео)

Допомога чернігівцям: благодійна підтримка триває (Відео)

Небайдужі люди продовжують активно допомагати Чернігову. Цього разу непродовольчі набори отримали містяни, які постраждали внаслідок активних бойових дій на території області, а також внутрішньо переміщені особи.

«Ця допомога здійснюється за підтримки агенції ООН у справах біженців. БФ «Право на захист» є безпосереднім партнером Управління Верховного комісара ООН», — Олена Приходько – керівниця Чернігівського регіонального офісу БФ «Право на захист».

Подушки, ковдри, посуд і ще чимало побутових речей отримали чернігівці. Така допомога для них дуже доречна, адже в умовах сьогодення люди, які залишилися фактично без нічого, потребують різної підтримки в усьому.

«Допомога дуже потрібна. Ми залишились, вважай, без нічого. Нам дали посуд і ковдру. Раніше давали матраци. Дуже велике «дякую», — Надія Павленко – постраждала чернігівка.

Пані Наталія з маленькою донечкою зараз проживають у селі. Ворожі обстріли знищили все, що вона мала. Тож тепер така допомога від волонтерів – величезна підтримка для неї.

«Нам дуже потрібна така допомога. У нас усе було знищено», — Наталія Купка – постраждала чернігівка.

Аби допомогу отримали всі, хто цього потребує, представники благодійного фонду щоденно проводять моніторинг зареєстрованих осіб і надають усі потрібні види підтримки.

«Фахівці фонду здійснюють моніторингові візити, консультування осіб, які потребують безпосередньо надання гуманітарної допомоги. Також особи можуть звернутися, якщо вони мають статус ВПО і бажають отримати допомогу», — Олена Приходько – керівниця Чернігівського регіонального офісу БФ «Право на захист».

Також щоденно фонд надає чернігівцям психологічну, юридичну та фінансову допомогу.

Аби оформити фінансову підтримку звертайтесь до офісу за адресою Чорновола 10. З приводу іншої необхідної допомоги — звертайтесь на гарячу лінію фонду (099 507 50 90, 068 507 5090, 093 507 50 90) або ж в офіс за адресою П’ятницька, 49. Офіс громадської організації знаходиться за адресою П’ятницька, 49.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button