Суспільство (відео)

Думич розповів, яке запитання йому найчастіше ставлять у соцмережах (Відео)

Майже півроку патрульну поліцію Чернігівщини очолює молодий херсонець Андрій Думич. Керувати відомством він приїхав із багажем досвіду – до цього працював заступником начальника Управління патрульної поліції Херсонщини. У Чернігові за півроку він настільки сильно полюбив свій колектив, що не шкодує для нього добрих слів.

 «З першого дня не було жодних проблем, дуже гарний колектив, усі професіонали своєї справи, всі знають свою роботу», —розповідає Андрій Думич – начальник Управління патрульної поліції Чернігівської області.

Не шкодує головний патрульний поліцейський області і слів захоплення для Чернігова. Хоча, зізнається, що через брак часу милується ним нечасто. Мріє піти в театр і нагулятися міськими парками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люди: брутальний красень у поліцейській формі Андрій Думич

«Не хочу ображати Херсон, але дуже великий контраст порівняно з Херсоном, найбільше мені подобається наш центр – парки, фонтани. Можна вийти прогулятися або просто почитати книгу», — говорить Андрій Думич – начальник Управління патрульної поліції Чернігівської області.

Андрій Думич – активний користувач популярних соцмереж. Там активно ділиться враженнями про роботу, інколи пише щось особисте і просить підписників ставити йому запитання. Лише для ЧЕline поліцейський розповідає, про що саме його запитують найчастіше.

«Дуже часто ставлять запитання, чи одружений, чи є дівчина, це найчастіше», — зізнається Андрій Думич – начальник Управління патрульної поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові новий начальник патрульної поліції

Однак ці запитання ще й досі залишаються без відповіді.

«Хай це залишиться моєю таємницею, я неодружений і цього достатньо», — зазначає Андрій Думич – начальник Управління патрульної поліції Чернігівської області.

Роботи, і не лише в особистому житті, в Андрія Думича попереду чимало. Нині патрульна поліція області розширює штат і набирає нових працівників. Тож очільник відомства тепер увесь занурений у роботу.

Ще статті по темі

Back to top button