Суспільство (відео)

Джаз під відкритим небом: у Чернігові пройде унікальний фестиваль (Відео)

Міжнародний музичний фестиваль «Chernihiv Jazz Open» уже став справжнім культурно-мистецьким святом для сіверських шанувальників джазу.

10 вересня вже всьоме на головній сцені обласного музично-драматичного театру імені Шевченка відбудеться унікальний фест. Організатори обіцяють насичену програму джазового драйву.

— Це доволі цікаво, коли джаз звучить на вулицях міста, коли ви можете з друзями у відкритій абсолютно атмосфері, це дуже важливо для фестивалю, спілкуватися та слухати справді хорошу музику, — розповідає Леся Федоренко, співорганізатор.

—  Гості на відкритій сцені – це будуть артисти не тільки з Києва, а з інших міст, більш детально зупинимося на лайн-апі, які ви зможете побачити в театрі. Це два повноцінні дні, це концерт джазової діви Ніно Катамадзе з групою INSIGHT зі струнним квартетом, — ділиться планами Дмитро Коровін, співорганізатор.

Музичне шоу міжнародного масштабу триватиме два дні. Атмосферу обіцяють особливу – з «перчинкою» неймовірного етно-джазу.

Окрім того, в рамках фестивалю «Chernihiv Jazz Open» – під відкритим небом на Алеї героїв буде «Зелена сцена» – там також лунатиме джазова музика.

Ще статті по темі

Back to top button