Суспільство (відео)

Еротика водіїв маршруток і пляжні пристрасті з самого ранку: Атрошенко провів нараду (Відео)

Цього разу ранкова нарада в Чернігівській міській раді пройшла нетипово спокійно – без принижень, образ і підвищеного тону. Звітував начальник міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту Андрій Дериземля. Він розповів про основні здобутки та проблеми відомства за півроку.

«Загальне фінансування дитячих спортивних шкіл збільшилося на 66 % і становить понад 15 мільйонів. Витрати на придбання інвентарю – середні по Україні. (02-21) Ми підготували пропозицію з будівництва сучасного баскетбольного майданчика в ЗОШ № 1 та «доріжки здоров’я» в міському Парку культури та відпочинку», — начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧМР Андрій Дериземля.

Потім міський голова Владислав Атрошенко майже півгодини розповідав головному транспортнику Чернігова Юрію Горбаню про те, якими мають бути стосунки між владою і перевізниками, цитував Єсеніна й обговорював пікантні наряди водіїв маршруток.

«В трусах і в майці! Так ставляться до роботи. Це ставлення до міста. Хто приїжджає до Чернігова, то зокрема й за виглядом водіїв і маршруток сприймає місто. Це важливо», — міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

Також мер публічно звернувся до чернігівського підприємця Антона Ковтуна, який облаштовує комерційну імперію на пляжі «Золотий берег».

«Далі ми йдемо на пляж і я пальцем показую – що повинно, чого не повинно бути. 8 ранку щодня. (06-19 сек) На 8-му ранку пляж повинен бути підготовлений і зустрічати чернігівців. Є прогнози погоди. Ми домовимося чітко, що ми робимо 5 штрафів. Не розмова, а чіткі штрафи «Муніципальної варти». Шостий – і вилітає з об’єкту і тут же заходить інший. А охочі є», — міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

Хоч така заява може бути банальним маніпулятивним ходом – своєрідною реакцією на критику та звинувачення в причетності мера до корупційної складової стосовно пляжу.

Адже нещодавно про корупційні «аромати» «Золотого берега» на своїй сторінці в мережі Facebook написав член виконкому Чернігівської міської ради Юрій Власенко.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button