Суспільство (відео)

Фестиваль Мам у «Дитячій Планеті»: райський куточок для дітлахів Чернігова (Відео)

Один із найбільших в Україні розважальних центрів для дітей – «Дитяча Планета» – влаштовує для дітлахів міста чергове грандіозне свято.

Цими вихідними тут проходить Фестиваль Мам, і дитячій енергетиці, яка тут панує, може позаздрити будь-яка школа чи садочок Чернігова. Адже на трьох тисячах квадратних метрах підібрані унікальні розважальні локації, що не залишать байдужою жодну дитину.

— Наш заклад працює вже більше року. За цей час у нас відбулося багато всяких активностей. Ми впевнено вводимо тематику яскравого активного свята для наших містян, — Вікторія Ременюк, піар-менеджер «Дитячої Планети»

Фестиваль Мам – свято для всієї родини. Протягом двох днів дітлахи мають можливість, крім звичних локацій, взяти участь у різноманітних майстер-класах, танцювальних шоу-програмах, розіграші подарунків, можуть побачити виступи танцювальних і співочих колективів, спостерігати шоу мильних бульбашок та багато чого іншого.

— Сьогодні і завтра у нас проходить Фестиваль Мам. Це свято присвячуємо тим мамам, які нас виховують. Також є різні танцювальні студії, показ мод, тому ми їх сьогодні сюди запрошуємо, — Артем Синиця, аніматор «Дитяча Планета».

Звісно ж, така атмосфера не залишила байдужими мам, які повсякдень беруть на себе головний тягар стримування кипучої енергії своїх дітлахів.

— Нашим діткам тут подобається гуляти. Усі ці ігри. Вилити всю свою енергію. Ось сюди ми приходимо саме з цією метою.

— У «Дитячій планеті» завжди особлива атмосфера. Вона завжди радує і дивує тим, що щоразу намагається вигадати щось нове для дітей.

Але найбільш щирими і відвертими були найменші. Емоції переповнювали малят, адже такого розмаїття нового та умов для того, щоб бігати, стрибати та кричати, вони ще не бачили.

—  Тобі подобається стрибати? На батуті стрибати і ще на кубиках. І морозиво їсти. І кіндер-сюрпризи.

—  Дуже подобається танцювати. Мені дуже подобається займатись танцями.

—  Я тут гуляю, стрибаю.

«Фестиваль Мам» подарував справжню непідробну радість для найменших чернігівців та їхніх матусь. Тут створені всі умови, щоб години відпочинку для дітлахів здавалися хвилинами і завжди було бажання повертатись сюди знову і знову.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button