Суспільство (відео)

«Філософські маразми» Монтян на російському телебаченні (Відео)

Одіозна українська правозахисниця кримського походження Тетяна Монтян «відзначилася» своїм «глибоким філософським» маразмом на одному з російських телеканалів. Вона розповідала про те, що насправді зараз ніякої незалежності в Україні немає, мовляв, Революція гідності – це сплановане американцями шоу. Також жінка, не добираючи слів, грубо ображала українських патріотів і критикувала Майдан.

Але межа цинізму – це судження Монтян про землю.

«Та кому потрібні ці землі? Там одні рівчаки. Туди треба вкладати неймовірну кількість грошей, щоб підвищити урожайність. Земля в страшному стані», – заявила Тетяна Монтян.

Не треба бути великим експертом, аби з усього цього зробити висновок – Тетяна Монтян продалася Кремлю. Відповідь завжди варто шукати в логічній аналітиці – порівняймо багаті землі Чернігівщини, які дійсно обробляються аграріями і дають хороші врожаї, з Богом забутими російськими селами, де, окрім алкоголізму, людям і займатися нічим.

Монтян спеціально розповідає казки росіянам, аби замилити очі і «сховати» за брехливими словами правду про крах російської глибинки.

А тепер найцікавіше – скільки коштує зрада?

Як відомо, подібні вояжі на пропагандистські путінські канали добре оплачуються. Окрім дорожніх витрат, гостям «рашистського» телебачення платять 8-10 тисяч доларів. Як кажуть, Україні з такими друзями і ворогів не треба.

Ще статті по темі

Back to top button