Суспільство (відео)

Футбольний батл: жіноча збірна України проти чернігівської «Легенди» (Відео)

У чернігівських прихильників футболу сьогодні свято. На території новозбудованого спортивного комплексу «Чернігів» відбувається товариський матч Національної жіночої збірної з футболу проти чернігівського клубу «Легенда». Після першого тайму рахунок 2-0, але наші футболістки рвуться до бою і хочуть забити бодай одного м’яча.

«Все доказують, сильніші проти нас грають у країні. Нам залишається працювати і прагнути, адже є на кого рівнятися», — футболістка ФК «Легенда» Людмила Шматко.

Чернігівські футболістки боролися за кожен клаптик поля, але, зважаючи на рівень суперників, помилок було чимало. Проте матчі з такими сильними суперниками – це для «Легенди» безцінний досвід.

«Неозброєним оком помітно, що гравці переживають і не вистачає досвіду. Губимо м’ячі. Але це все через хвилювання. Треба працювати», — головний тренер ФК «Легенда»Володимир Кулик.

Другий тайм гри був значно емоційнішим і багатшим на гострі моменти. «Легенда» вже впевненіше почувалася на полі.

«Суперник хороший, дівчата молоді. Але ми, звісно, досвідченіші. Хороша команда, на контратаках стараються грати», — капітан жіночої Національної збірної з футболу Дарія Апанащенко.

У другому таймі Національна збірна все ж пропустила гол від «Легенди». Щоправда, чернігівські футболістки також пропустили – і гра завершилася з рахунком 1-3.

«По-перше, я хочу подякувати «Легенді» за те, що пішла на зустріч. Нам треба було ще гру зіграти. Завдяки цьому якісному побудованому спортивному середовищу ми маємо цей спаринг. Завдання, яке ставилося, – гра в атаці. Є моменти, які треба відшліфовувати», — головний тренер жіночої Національної збірної з футболу Володимир Рева.

Зараз збірна України готується до відбору на Чемпіонат світу.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button