Суспільство (відео)

«Гаряча» лінія голови Чернігівської ОДА: Анна Коваленко обіцяє почути кожного (Відео)

«Гаряча» лінія, через яку можна «достукатися» до самого голови Чернігівської обласної державної адміністрації Анни Коваленко.

Керівниця області провела пресконференцію, на якій прозвітувала про роботу одного із засобів комунікації громадян і влади.

«Цей інструмент комунікації забезпечує якісне й оперативне вирішення проблемних питань, що порушуються у зверненнях»,- Анна Коваленко, голова Чернігівської ОДА.

Минулого року через «гарячу» лінію було опрацьовано понад тисячу звернень громадян.

Переважно звертаються щодо оплати комунальних рахунків, щодо коронавірусних питань, питають і про ремонт доріг, про соціальні виплати, відсутність транспортного сполучення, скаржаться на відмову в пільговому перевезенні тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Природний відбір»: у Чернігові припинить роботу міська лікарня №1 (Відео)

«Це «гаряча» лінія голови ОДА. Я вам хочу показати оформлені картки, і ті питання, що надійшли, це буквально з учорашнього дня. Практично отаких папок ми забираємо щодня 2-3, а то й більше. Це ті питання, які нагально турбують наших громадян»,- Олег Русін, директор Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА.

Крім соціальних питань, великий обсяг звернень із трудового законодавства. Тому такі соціально спрямовані відомства додатково створюють свої засоби комунікації.

«Кожному громадянину… зайти на сайт, знайти розділ «Інтерактивний інспектор», задати будь-яке питання – і в оперативному режимі отримати кваліфіковану відповідь»,- Микола Глущенко, начальник управління Держпраці в Чернігівській області.

Так голова державної адміністрації просить людей частіше звертатися і бути впевненими, що їх почують.

«Шановні жителі Чернігівщини, у разі виникнення будь-яких питань чи проблем звертайтеся будь ласка, на «гарячу» лінію голови Чернігівської ОДА. Будемо вирішувати проблеми разом»,- Анна Коваленко, голова Чернігівської ОДА.

Загалом торік найбільше звернень на цю лінію надійшло з Прилуцького, Корюківського, Чернігівського районів, міст Ніжина та Чернігова.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Ще статті по темі

Back to top button