Суспільство (відео)

Городнянській школі подарували вічнозелену алею – майже сотню дерев ялівця (Відео)

Подвір’я Городнянської загальноосвітньої школи №2 прикрасили деревами ялівця – це вічнозелена декоративна рослина, що виростає до 6 метрів заввишки. Майже сотня висаджених дерев створила біля школи красиву зелену алею.

«Вона зробила наше подвір’я красивішим, зеленішим. Я сподіваюся, що ще не одне покоління городнянців буде доглядати і плекати ці деревця», — директор Городянської ЗОШ №2 І-ІІІ ст Світлана Хоменко.

Подарунок школі, учням і педагогам зробила родина місцевого депутата Ігоря Романенка. Ініціатором озеленення території школи виступив голова громади Андрій Богдан. За його словами, ОТГ ще молода

«Це гарна ініціатива, інвестиція, допомога, цією алеєю першокласники ходять до школи, вони запам’ятають цю красу, яка допоможе їм гарно вчитися і стати гарними людьми. Ми дякуємо родині Романенків, які профінансували це, і партії «Наш край», яка підтримала цю ініціативу», — голова Городнянської ОТГ Андрій Богдан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині створили Алею Героїв Небесної Сотні

«Приємно, що на Городнянщині потужно працює команда депутатського корпусу, команда від партії «Наш край», яку очолює Ігор Романенко. Ця алея прикрасить школу, я впевнений, що цей захід додасть позитивних емоцій для наших дітей, особливо в переддень Дня учителя», — помічник народного депутата України Валерія Давиденка Юрій Музика.

Алею висадили в переддень Дня учителя. До цієї благородної справи долучилися як школярі, так і педагоги.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button