Суспільство (відео)

Хранителі білосніжних посмішок: у чернігівських стоматологів свято (Відео)

Ні для кого не таємниця, що похід до стоматолога – дуже неприємна процедура. Через страх ми починаємо відтягувати цей візит, вигадуючи різні відмовки. Однак професіональні знання та нові методики позбавлять вас цього страху, нестерпного болю та подарують вам красиву усмішку.

Сьогодні – Міжнародний день стоматолога. ЧЕline завітав до міської стоматологічної лікарні, щоб дізнатися, які зубні проблеми мають чернігівці.

«Вони різноманітні. Є проблеми початкового карієсу, а є вже проблеми тоді, коли йдуть ускладнення можна отримати допомогу різних фахівців, які працюють за різними напрямами, є стоматологи-терапевти, хірурги, є ортопеди – стоматологи, які працюють із встановленням імплантатів, коли вже повністю відсутні зуби», — головний лікар міської стоматологічної поліклініки Іван Маслак.

Близько 300 людей на день звертаються по допомогу до міської стоматологічної лікарні. Проблема лікування зубів є дуже актуальною на Чернігівщині. Щоб запобігти проблеми ротової порожнини потрібно дотримуватися основних правил:

«По-перше, треба звертатися щонайменше раз на півроку до стоматолога на профілактичний огляд, чистити зуби двічі на день і не займатися самолікуванням. Я хочу привітати всіх колег, усіх стоматологів міста й України, побажати здоров’я та творчої наснаги», — головний лікар міської стоматологічної поліклініки Іван Маслак.

Якщо ви хочете мати неймовірну голлівудську усмішку, слід прислухатися до основних порад від стоматологів – і тоді ваші зубки будуть білосніжними і здоровими.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Проктолог теж хоче свято, але скільки в дупу незаглядуй а свято в календарі непоявляється.

  2. Так так гінеколог теж хоче свята в календарі заглядаючи між ноги а не в рот.

  3. То шо ж шахтаря вже не буде. День електрослюсаря, День кріпильщика, День стволового і День Машонки є така професія у шахтарів чим вони гірші від стоматологів.

Back to top button