Суспільство (відео)

Людмила Давиденко пообіцяла підтримку медикам Бахмаччини (Відео)

Людмила Давиденко, яка планує іти до Верховної Ради за 208-м округом її чоловіка Валерія Давиденка, зустрілась із медиками Бахмаччини. Працівники Бахмацького центру первинної медико-санітарної допомоги і центральної районної лікарні мали змогу поспілкуватися з цією відкритою, простою жінкою, яка вирішила взяти на себе цю важку ношу.

«Я собі ніколи не пробачу, що все, що він робив, виявиться марним.  Іду з думкою про те, що треба довести до кінця розпочате. І хто, якщо не я?»,- Людмила Давиденко, юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині Людмила Давиденко зустрілася з жителями сіл (Відео)

Медичні заклади неодноразово отримували допомогу від Валерія Давиденка. Сьогодні в часи реформи сфера охорони здоров’я – медики, відвідувачі лікарень – потребує підтримки людини, для якої цей округ, ця справа є рідними і близькими.

«У політиці не можна давати слабину ні на хвилину. І змушена, щоб підтримати всі його ідеї, ставати замість нього»,- Людмила Давиденко, юрист.

Людмила Давиденко готова продовжити розпочате Валерієм Давиденком. Як дружина, за 22 роки у шлюбі з Валерієм Миколайовичем, вона як ніхто інший відчувала, наскільки важливою для чоловіка була робота в окрузі, робота з людьми. І сьогодні вона хоче, щоб усе це не було марно.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button