Суспільство (відео)

Ігри міжсезоння: чернігівські футболісти боролися за Кубок із футзалу (Відео)

Турнір для задоволення та в колі друзів – саме так чернігівські футболісти характеризують гру, що пройшла напередодні Нового року. Команди боролися за першість у зимовому Кубку з футзалу, який провела Чернігівська асоціація дворового футболу. У ході запеклої боротьби першість отримала команда «Газ-м’яс», а на другому місці опинилися гравці «Холдингу».

«Хотілось би, звісно, виграти, але, можливо, цього року ми просто виявились трохи слабшими. А так загалом результат закономірний, програли справедливо. Ми проаналізуємо помилки, думаю, наступного року. Цей рік, можна сказати, для нас був, може, не дуже вдалим. Думаю, наступного року ми зберемося та станемо сильнішими», — Віктор Кузьменко, капітан команди «Холдинг».

«Вважаю, що «Холдинг» и «Газ-м’яс» сьогодні повинні грати у фіналі, емоційна хороша гра. Я вважаю, це на сьогодні найдостойніший суперник. Хай не ображаються інші команди, але це так. «Холдинг» – це дійсно сильна хороша команда. Чемпіонат міста буде, будемо брати участь у зимовому турнірі футзальному. А потім, як завжди, 8х8 федерація проводить літній, ми наче в статусі чемпіонів, постараємося підтвердити. Цей футзальний ми підтвердили», — Денис Бабошко, капітан команди «Газ-м’яс».

Задоволення від матчу отримали і вболівальники, які спостерігали за грою улюблених команд.

Президент асоціації дворового футболу Чернігова каже, що з кожним роком кількість прихильників цього виду спорту зростає. Так, у квітні стартуватиме новий сезон ігор, у якому з’явиться більше команд. До дворового футболу долучаються майже всі покоління. Також покращується і рівень підготовки гравців.

«Рівень команд щороку зростає. Кількість учасників збільшується, і, мені здається, ми повинні всіляко підтримувати людей, які хочуть займатися спортом, які хочуть займатися футболом, і робити все можливе, щоб у них були всі можливості та майданчики. І якісь спортивні об’єкти. Я вважаю, що це насамперед важливо», — Богдан Ткаченко, президент асоціації дворового футболу, депутат ЧМР («Наш край»).

Цього дня футболісти провели також матч за третє місце. Таким чином бронзовим призером Кубка стала команда «Удар», яка перемогла «Спиртовик» із рахунком 3:2.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Роман Лазун

Ще статті по темі

Один коментар

  1. И пиариться футбольной площадкой на Стрелецкой,на которой поле провалилось и пластиковые сиденья растрощили(бюджетные деньги 2млн.)

Back to top button