Суспільство (відео)

Інтимні подробиці від Атрошенка: мер розповів, що його не збуджує (Відео)

«Факт вашого виходу на трибуну мене не збуджує ніяк», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

До таких одкровень, до речі, не останніх, міського голову спонукав виступ на ранковій нараді керівника управління транспорту міста. Закінчити його останній так і не зміг.

«Головним завданням управління є організація роботи зі здійснення пасажирських перевезень». — зазначає Олександр Рижий, керівник управління транспорту Чернігівської міської ради.

«Так неможливо. Давайте поговоримо не по написаному. Ти читав, що тобі писали там? – Так. – А хто тобі писав? – Разом. Все управління робило».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Атрошенко чоловіка з мерії виганяв

Продовжили в форматі діалогу «запитання – відповідь», під час якого головний транспортник розповів про свої топові досягнення, які також Атрошенку не сподобались.

«До цього були конфліктні ситуації між пасажирами, перевізниками та водіями. Це, мабуть, таке», — говорить Олександр Рижий, керівник управління транспорту Чернігівської міської ради.

«Ти ж солідна людина, ну, щось суттєве скажи. Що ти тараториш? Поперше, так читаєш», — відзначає Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Далі перейшли до питань робочих. Охарактеризували життя в гуртожитках і почали радитись, як вирішувати їхні проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали головну проблему громадського транспорту в Чернігові

«Вони живуть, миються… Так як вони миються, як на Попудренка, 16, і ось відбувається трагедія, і хтось із нас за неї відповідає. Може, нам у таких випадках на випередження діяти чи чекати, коли розвалиться цей гуртожиток», — говорить Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Під час фотоекскурсу містом, який регулярно презентує «Мунварта», встигли поконфліктувати з керівниками ОСББ та пояснити їм значення таких ранкових фотопрезентацій.

«Чому коли їм потрібно… — Я поясню, Юліане. Можна? Вона робить це для того, щоб ви побачили це, збудились і з повною енергією пішли це прибирати. Все», — зауважує Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Загалом нарада пройшла досить швидко, оскільки одразу перейшла в іншу нараду – вже у вужчому колі.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button