Суспільство (відео)

Керівник чернігівського танцювального колективу створив музей подарунків від учнів (Відео)

«Тут у мене музей сувенірів і подарунків, які привозять мої учні», — Євген Агафошин, заслужений діяч естрадного мистецтва, художній керівник і засновник народного колективу естрадного танцю шоу-балету «Ярмарок».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець зібрав колекцію прапорів із майже всіх куточків світу (Відео)

Париж, Болгарія, Німеччина, Італія, Туреччина, Словенія, Латвія. І це ще не всі країни, де побували учасники шоу-балету «Ярмарок». З кожної своєї поїздки вони привозять подарунки. Керівник колективу Євген Агафошин уже створив цілу експозицію, де вони зберігаються. А все почалося з цього котика.

«Мій учень, йому тоді було лише 5 років. Він приїхав із моря і привіз мені такий подарунок. Зараз йому вже 33, але про Іллю Харченка в нас знають усі. Він прозаймався в нас із останньої групи дитсадка до випускного. Навчався в Києві і чотири роки щовихідних приїжджав на репетицію, на всі репетиції з нами їздив», — Євген Агафошин, заслужений діяч естрадного мистецтва, художній керівник і засновник народного колективу естрадного танцю шоу-балету «Ярмарок».

У колекції подарунки не просто з різних країн, а з різних континентів.

«Це такий африканський тамтам. Тут флакончик з ефірною олією. Це з Південної Америки діти мені привезли», —  Євген Агафошин, заслужений діяч естрадного мистецтва, художній керівник і засновник народного колективу естрадного танцю шоу-балету «Ярмарок».

Євген Агафошин розповів, що це ще не вся колекція. Експонатів він не рахував, але каже, що їх точно назбирається не одна сотня.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button