Суспільство (відео)

Кохання під зорями і стрибки у прірву — депутати міськради про романтичні вчинки заради жінок (Відео)

Навесні прокидається не лише природа, а й почуття представників сильної статі. Заради жінок вони ладні на найромантичніші і найекстремальніші вчинки. Депутати Чернігівської міської ради розповіли журналістам Челайн про романтичні й екстремальні вчинки, якими вони дивували своїх коханих.

— Чи робили ви заради своєї коханої романтичні вчинки, можливо, екстремальні вчинки? Ну, заради коханих ми завжди робимо романтичні чи екстремальні вчинки, не хочу казати, різні були безумства, різні були випадки. Свято – це свято, а тому завжди хочеться зробити якийсь сюрприз, коли кохана ще спить, це перше, коли кохана щось одне планує, а ти інше в обід чи ввечері, якась, можливо, романтична вечеря чи просто якийсь сюрприз, — Едуард Бистров, депутат Чернігівської міської ради (Наш край).

— Я колись зважився на дуже рішучий крок, коли провинився перед своєю майбутньою дружиною, то я чекав її о 7-й ранку на зупинці, щоб попросити у неї пробачення. Вона пробачила, у нас усе склалося, — Ігор Андрійченко, депутат Чернігівської міської ради. (ДемАльянс).

— Я тільки два роки відзначаю це свято вдома, до цього був за кордоном. Коли я був в Америці, я відсилав їй листівку з подарунками, щоб прийшло воно саме до 8 Березня. Це був найоригінальніший подарунок, — Андрій Дериземля, депутат Чернігівської міської ради (БПП).

— Які ви робили вчинки заради коханої? Пригадайте нам. О так, треба пригадати, бо в молодості було більше романтики з коханою, потім ми одружилися, а що в молодості робили такого романтичного? Можливо, зорі разом рахували? Зорі теж рахували, кохалися, кохалися на 8 Березня, — Володимир Зуб, депутат Чернігівської міської ради (Самопоміч).

— У  нас така родина екстремальна, напевне, що я стрибав в ущелину, ну, дружина потім за мною пішла. Ви хотіли показати свою безстрашність? Так, спершу і пішов, потім дружина, потім дитина, — Іван Бакшун, депутат Чернігівської міської ради (Батьківщина).

— Сьогодні ми запитуємо у депутатів-чоловіків міської ради, на які вчинки вони здатні заради жінок і що робили заради своєї коханої? О, ну вчора у моєї дружини був день народження. Ми разом уже 46 років, за цей час було дуже багато вчинків. Завжди дарую квіти, — Микола Носко, депутат Чернігівської міської ради (Наш край).

— Які ви робили романтичні вчинки, можливо, божевільні вчинки для своєї коханої? Дуже багато можна пригадати, утім, хто вам про це розкаже, крім коханої, ніхто не може знати про це, — Олександр Антонов, депутат Чернігівської міської ради (Батьківщина).

— Можливо, екстремальні вчинки робили заради коханої? Пригадайте? Це було у студентські роки. Це буде антипедагогічно розповідати про це, але такі речі досить цікаві були. А що зараз заважає? О, на це важко відповісти. Мабуть, зваженість і продуманість вчинків, — Олег Шеремет, депутат Чернігівської міської ради (Опоблок).

— О, багато чого робив, у мене з дружиною доволі довгий час, і пригадати, який саме був неординарний – важко. Це або якісь романтичні зустрічі під зірками, або якісь несподівані вчинки, коли друга половинка не очікує від тебе такого, — Олександр Тимошенко, депутат Чернігівської міської ради (Самопоміч).

— Заради коханої готовий на все, здебільшого це особистого характеру, найголовніше, щоб зробити їй приємно, щоб вона відчула підтримку свого чоловіка, своєї половинки. Найголовніший подарунок – щоб вона почувалася комфортно поряд зі мною. Побутують чутки, що свято 8 Березня хочуть скасувати. Як ви ставитеся до цього? Я категорично проти. Будь-яке свято – це добре і для жителів міста Чернігова. Це ніжне, романтичне свято. Весна починається з 8 Березня, — Сергій Вакуленко,  депутат Чернігівської міської ради (Наш край).

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button