Суспільство (відео)

Комфортне лікування: сімейні лікарі клініки «Тесла» запрошують чернігівців підписати декларацію (Відео)

Без черг, зіпсованого настрою і зайвої метушні: звичайний прийом до сімейного лікаря може бути і таким. Сімейна клініка  «Тесла» гарантує своїм пацієнтам – і дорослим, і маленьким – комфортні умови лікування.

«Зручно, тому що завжди прийом за записом, немає черг, подобається тим, що тут дуже комфортно, сімейна домашня обстановка плюс хороше обслуговування, безплатне обслуговування», — пацієнтка сімейної клініки «Тесла» Анастасія Левченко.

Клініка «Тесла» долучилася до загальнонаціональної кампанії з підписання декларацій. Тут працюють два сімейні лікарі – Оксана Кальдяєва та Ілля Латоха. Чернігівці дедалі частіше почали довіряти своє здоров’я і здоров’я своїх дітей спеціалістам цієї клініки – сімейні лікарі підписали майже 1500 декларацій.

«Коли я дізналася, що можна підписати декларацію і вона набуде такої самої чинності, як і з державною лікарнею, то, звісно, що я це зробила, вся моя родина – я, мій чоловік і навіть мій дідусь, йому 90 років, – ми підписали декларацію саме тут, ми користувалися послугами клініки «Тесла» ще до підписання декларації і були дуже задоволені якістю послуг», — пацієнтка сімейної клініки «Тесла» Ганна Пушкар.

Переваги клініки «Тесла» очевидні: сімейні лікарі забезпечені необхідним обладнанням для надання первинної медичної допомоги. Кожному пацієнту – індивідуальний підхід.

«Ми працюємо сім днів на тиждень, у пацієнта є можливість користуватися кол-центром, який теж працює сім днів на тиждень, є можливість виклику лікаря додому, є можливість зв’язку з лікарем, постійно в телефонному режимі за потреби», — головний лікар сімейної клініки «Тесла» Ольга Холодницька.

І що головне, за прийом у сімейного лікаря в «Теслі» ви не платите жодної копійки.

«Пакет обстежень, які гарантовані МОЗ, він безкоштовний як у приватній, так і в державній лікарні. Тобто це загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, кров на холестерин, кардіограма, аналіз крові на цукор. Він є безкоштовним для пацієнта у будь-якій лікарні», — лікар загальної практики сімейної медицини Оксана Кальдяєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові унікальним сучасним методом лікують захворювання опорно-рухового апарату та наслідки травм

Ще одна перевага сімейної клініки – час прийому пацієнта. У звичайній лікарні він не перевищує 12 хвилин, а в медцентрі «Тесла» пацієнта оглядатимуть стільки, скільки потребує стан його здоров’я.

«Щоб не поспішати і надати якісні послуги, ми вирішили збільшити час прийому від 20 до 40 хвилин залежно від скарг, від наявності хронічних захворювань і решти факторів, щоб не поспішаючи приділити увагу і надати якісні послуги кожному пацієнту», — лікар загальної практики сімейної медицини Ілля Латоха.

А от прийом у вузьких спеціалістів відбувається безпосередньо за місцем реєстрації пацієнта, адже вторинна ланка медицини ще наразі не реформована. До речі, сімейні лікарі  клініки «Тесла» одними з перших в Україні уклали договір із Національною службою здоров’я, і вже у жовтні на кожного свого пацієнта, який підписав тут декларацію, отримали кошти.

Сайт сімейної клініки «Тесла»: Teslacenter.com.ua

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Хочу подписать декларацию только с Ульяной Супрун.:)

    1. она уже набрала положенные 2 000 пациентов

Back to top button